Ευχαριστήριο προς τον σύλλογο Ελληνογερμανικής φιλίας Φέλμπερτ για χορηγία στο Λαογραφικό μουσείο Νεοχωρίου

Ευχαριστήριο προς τον σύλλογο Ελληνογερμανικής φιλίας Φέλμπερτ για χορηγία στο Λαογραφικό μουσείο Νεοχωρίου


Εκφράζω δημόσια τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου προς το ΙΚΤΕΟ Autovision με έδρα την Ηγουμενίτσα καθώς και τον συμπατριώτη μας Πρόεδρο του συλλόγου Ελληνογερμανικής φιλίας Φέλμπερτ κ. Λάζαρο Παπαϊωάννου , οι οποίοι ανταποκρινόμενοι θετικά στο σχετικό αίτημά μου προσέφεραν και διέθεσαν με κοινή τους δαπάνη ένα καινούργιο κλιματιστικό μηχάνημα για την κάλυψη των αναγκών του αγροτικού ιατρείου Δ.Κ Νεοχωρίου Δήμου Σουλίου , το οποίο στεγάζεται στο πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Νεοχωρίου.

Η ανωτέρω ευγενική και γενναιόδωρη χειρονομία τους είναι επαινετέα και εκδηλώνει έμπρακτα το πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης και την αέναης προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο αλλά και της ενίσχυσης των υλικοτεχνικών υποδομών των τοπικών δομών υγείας που είναι ταγμένες να παρέχουν απαρέγκλιτα τις υπηρεσίες τους στο ύψιστο αγαθό της υγείας όλων μας.

ΘΩΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Ευχαριστήριο προς τον σύλλογο Ελληνογερμανικής φιλίας Φέλμπερτ για χορηγία στο Λαογραφικό μουσείο Νεοχωρίου Ευχαριστήριο προς τον σύλλογο Ελληνογερμανικής φιλίας Φέλμπερτ για χορηγία στο Λαογραφικό μουσείο Νεοχωρίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 01, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες