Με τα ποδήλατα από την Γερμανία μέχρι τα Ιωάννινα!

Με τα ποδήλατα από την Γερμανία μέχρι τα Ιωάννινα!


Στα Ιωάννινα έφτασαν το μεσημέρι της Δευτέρας τέσσερις ποδηλάτες που είχαν ξεκινήσει από την Γερμανία.

Η υποδοχή των Χρυσοβαλάντη Καρασακαλίδη, Peter Schubert, Werner Schröder και Harald Miehe, έγινε στο Δημαρχείο Ιωαννίνων.

Οι τέσσερις τολμηροί, ξεκίνησαν από τις 20 Απριλίου από το Schwerte με προορισμό τα Γιάννενα κάνοντας μια διαδρομή περίπου 2.100 χιλιομέτρων με 23 ενδιάμεσους προορισμούς μέσα από τις Άλπεις, την ιταλική ακτή της Αδριατικής, το Μπάρι και από εκεί στην Ήπειρο και τα Ιωάννινα.

Σκοπός της ποδηλατικής περιήγησης δεν ήταν μόνο να τονίσει τη συνεργασία μεταξύ των δύο πόλεων Schwerte και Ιωαννίνων, αλλά ήταν επίσης μέρος μιας εκπαιδευτικής εκδρομής που διοργάνωσε η ομάδα εργασίας των Ιωαννίνων στο πλαίσιο της αδελφοποίησης με το δήμο του Schwerte.

«Είναι σημαντικό οι ενεργοί πολίτες να κάνουν πράξη την αδελφοποίηση μεταξύ των δύο δήμων και να στέλνουν μηνύματα συνεργασίας», είπε ο κ. Μπέγκας υποδεχόμενους τους ποδηλάτες.

«Ήταν μια συναρπαστική εμπειρία η οποία ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Πρώτος στόχος μας ήταν φτάσουμε όλοι υγιείς, κάτι που το καταφέραμε. Φτάσαμε στην ώρα μας, κάτι που είναι επίσης σημαντικό. Χαίρομαι που βρίσκομαι στα Γιάννενα μετά από το πέρασμά μας από πολλές χώρες», δήλωσε εκ μέρους των ποδηλατών, ο Χρυσοβαλάντης Καρασακαλίδης.

Πηγή epiruspoost.gr
Με τα ποδήλατα από την Γερμανία μέχρι τα Ιωάννινα! Με τα ποδήλατα από την Γερμανία μέχρι τα Ιωάννινα! Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 13, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.