Δήλωση της Όλγα Γεροβασίλη για τις υποχρεωτικές μετακινήσεις αστυνομικών από την Ήπειρο

   Δήλωση της  Όλγα Γεροβασίλη για τις υποχρεωτικές μετακινήσεις αστυνομικών από την Ήπειρο



Από την ανάληψη της πολιτικής ηγεσίας από τη Νέα Δημοκρατία το 2019 η Ήπειρος έχει μπει σε δεύτερη μοίρα και όσον αφορά στη στελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών.

Αυτό σημειώνει σε δήλωσή της η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή τις υποχρεωτικές μετακινήσεις αστυνομικών από την Ήπειρο σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζει τις μηδενικές μεταθέσεις αστυνομικών στην περιοχή και καυτηριάζει τις τρίμηνες υποχρεωτικές μετακινήσεις.

«Για ακόμη μια φορά ο οικογενειακός προγραμματισμός των αστυνομικών υπαλλήλων τινάζεται στον αέρα καθώς η πολιτική ηγεσία αδυνατεί να κατανείμει το προσωπικό ορθολογικά.

Μάλιστα, αν και οι μετακινήσεις προβλέπεται να είναι τρίμηνες, η δαπάνη διαμονής δεν ξεπερνά τα τριάντα ευρώ ημερησίως.

Παράλληλα, διατάσσεται να αποσπαστεί και ένας σημαντικός αριθμός οχημάτων εκ νέου, ο οποίος μαζί με τον τεράστιο και πρωτοφανή στα χρονικά, αριθμό αστυνομικών που από αρχές του έτους έχουν αποσπαστεί στην Αττική, θα λείπουν πλέον από το κομμάτι της αστυνόμευσης στις τοπικές κοινωνίες, όπως καταγγέλλουν οι Ενώσεις των αστυνομικών υπαλλήλων Ηπείρου.

Είναι οι πολίτες της Περιφέρειας και δη της Ηπείρου, πολίτες δεύτερης κατηγορίας για την Κυβέρνηση;» καταλήγει η κ. Γεροβασίλη.
Δήλωση της Όλγα Γεροβασίλη για τις υποχρεωτικές μετακινήσεις αστυνομικών από την Ήπειρο    Δήλωση της  Όλγα Γεροβασίλη για τις υποχρεωτικές μετακινήσεις αστυνομικών από την Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 13, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.