Νέα Δημοκρατία εναντίον Κασσελάκη για τις αναφορές στην Ηγουμενίτσα

Νέα Δημοκρατία εναντίον Κασσελάκη για τις αναφορές στην Ηγουμενίτσα


Δριμεία επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός, μετά τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά».

«Η χυδαιότητα, αθλιότητα και η κατηφόρα δεν έχουν τελειωμό» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία, με τον κ. Ρωμανό να κατηγορεί τον Στέφανο Κασσελάκη για… Πολακισμό.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Ρωμανός, σημείωσε για τον ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων ότι «ο Πολακισμός δεν είναι μια συνιστώσα, αλλά επίσημα η νέα ταυτότητα του κόμματος».

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ρωμανού:

«Μετά από τη μικρή ανάπαυλα των άγιων ημερών, ο κ. Κασσελάκης το πιάνει από εκεί που το άφησε!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε σε βίντεο, που ανήρτησε ο ίδιος στα σόσιαλ μίντια, ότι ‘υπουργοί σκοτώνουν παιδιά’. Η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η κατηφόρα δεν έχουν τελειωμό!

Κάποτε τέτοιες δηλώσεις έκανε ο κ. Πολάκης και ζητούσαμε μάταια από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει αποστάσεις. Τώρα πια τις δηλώσεις αυτές τις κάνει η ίδια η ηγεσία, επιβεβαιώνοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη ο Πολακισμός δεν είναι μια συνιστώσα, αλλά είναι επίσημα η νέα ταυτότητα του κόμματος.

Να τον χαίρονται».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης κάνει περιοδεία του σε περιοχές της Ηπείρου, με πρώτο σταθμό την Ηγουμενίτσα.

Εκεί έκανε βόλτα στους δρόμους της πόλης, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και φορείς της περιοχής για τις επικείμενες ευρωεκλογές, τα λιμάνια και τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με ένα πολίτη που του ζήτησε «να παραμείνει πατριώτης», ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι «οι άλλοι που το παίζουν πατριώτες και θρησκευόμενοι συγκαλύπτουν εγκλήματα, συγκαλύπτουν υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά».

«Πατριδοκάπηλοι υπάρχουν πάρα πολλοί… Κάποιοι που το παίζουν πατριώτες και θρησκευόμενοι συγκαλύπτουν εγκλήματα. Κυριολεκτικά εγκλήματα. Πάνε και φιλάνε τα χέρια μέσα στο Πάσχα αλλά ψηφίζουν και συγκαλύπτουν υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά…» ανέφερε ο κ. Κασσελάκης απευθυνόμενος στον πολίτη κάτι που προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή epiruspost.gr 
Νέα Δημοκρατία εναντίον Κασσελάκη για τις αναφορές στην Ηγουμενίτσα Νέα Δημοκρατία εναντίον Κασσελάκη για τις αναφορές στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 08, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες