Υπό καταρρακτώδη βροχή τα εγκαίνια του ΣΥΡΙΖΑ και η ομιλία Κασσελάκη

Υπό καταρρακτώδη βροχή τα εγκαίνια του ΣΥΡΙΖΑ και η ομιλία ΚασσελάκηΥπό καταρρακτώδη βροχή μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκαν στα Ιωάννινα τον Πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη.

Υπό καταρρακτώδη βροχή έγινε και η ομιλία του στο εκλογικό περίπτερο, στον πεζόδρομο πίσω από την Περιφέρεια Ηπείρου.

Η ομιλία προσαρμόστηκε στις καιρικές συνθήκες και είχε χαρακτηριστικά ενός πολύ σύντομου χαιρετισμού.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρίσκονται στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου υπό τις συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες και τόνισε ότι «εγκαινιάζουμε μία προεκλογική εκστρατεία όχι μόνο προς το λαό αλλά από το λαό»..

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι οι ευρωεκλογές είναι σημαντικές διότι η Ευρώπη καθορίζει τις ζωές όλων και συμπλήρωσε ότι το βράδυ των εκλογών η χώρα θα έχει μία αξιωματική αντιπολίτευση που θα βρίσκεται στο δρόμο για να κυβερνήσει.Ταπεινοφροσύνη και κινηματικότητα, ήταν οι λέξεις που χρησιμοποίησε για να αναφερθεί στην πολιτική που θα ακολουθήσει.

«Η καλύτερη ζωή είναι στα χέρια σας.. Οι άλλοι θα λένε στασιμότητα, σταθερότητα με αγοραστική δύναμη Βουλγαρίας και με φόρους Σουηδίας κι εμείς θα έχουμε ανθρωποκεντρική πολιτική.. Θα τα αλλάξουμε όλα προς την πρόοδο» κατέληξε..

Δύο φορές στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις καιρικές συνθήκες καθώς η καταρρακτώδης βροχή συνοδευόταν από αστραπές και βροντές..

«Δεν μας τρομάζει ο καιρός» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.. Ωστόσο ο καιρός είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει μετ’ εμποδίων η προεκλογική εκστρατεία.

Πηγή epiruspost.gr
Υπό καταρρακτώδη βροχή τα εγκαίνια του ΣΥΡΙΖΑ και η ομιλία Κασσελάκη Υπό καταρρακτώδη βροχή τα εγκαίνια του ΣΥΡΙΖΑ και η ομιλία Κασσελάκη Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 09, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες