Συνεδριάζει την Πέμπτη το Περιφερειακό Συμβούλιο

Συνεδριάζει την Πέμπτη το Περιφερειακό Συμβούλιο


Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 και ώρα 13.00 συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο με τα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
1. Παράταξη «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ Τόπος να ζεις»: Για τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης.
2. Παράταξη «ΚΟΙΝΟ των ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» Για τη χαρτογράφηση του δημογραφικού ζητήματος στην Περιφέρεια Ηπείρου και τις προτάσεις της Περιφερειακής Αρχής για την αντιμετώπισή του.
3. Παράταξη «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ»: Για τις ενέργειες της Περιφέρειας Ηπείρου για την αποκατάσταση του οικοσυστήματος του Λούρου ποταμού μετά την περιβαλλοντική ζημιά που προκάλεσε
4. Παράταξη «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ»: Για τις ευθύνες της Περιφέρειας Ηπείρου στο εργοδοτικό έγκλημα στην Αρίστη
5. Παράταξη «ΦΩΣ»: Για τον αποκλεισμό του Διστράτου και την κατάσταση του δρόμου στο Βόρειο τμήμα της Λάκκας Αώου (Κόνιτσα, Ελεύθερο, Παλιοσέλι, Πάδες, Άρματα, Δίστρατο ως Βασιλίτσα)
6. Παράταξη «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ Τόπος να ζεις»: Για τη δημιουργία Βιοτεχνικού Πάρκου στην Άρτα

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Επικύρωση πρακτικών -αποφάσεων των συνεδριάσεων: 6η /30-4--2024 (τακτική -διά ζώσης) 7η /17-5-2024 κατεπείγουσα-διά περιφοράς 8η /28-5-2024 κατεπείγουσα - διά περιφοράς
2. Έγκριση 4ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Περιφέρειας Ηπείρου, έτους 2024 (εισήγηση: η Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Π.Η.)
3. Έγκριση 4ης τροποποίησης προϋπολογισμού Εσόδων -Εξόδων Περιφέρειας Ηπείρου, οικ. έτους 2024 (εισήγηση: η Δ/νση Οικονομικού Π.Η.)
4. Τροποποίηση του Κανονιστικού Πλαισίου σχετικά με την θέσπιση ορίων ηλικίας πλοίων και δημιουργία κινήτρων για αντικατάσταση κατά προτεραιότητα για σκάφη με κίνηση με ηλεκτροκινητήρα και αντιρρυπαντική – φιλοπεριβαλλοντική συμπεριφορά (εισήγηση: η Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Ιωαννίνων)
5. Κανονιστικό Πλαίσιο λειτουργίας των δύο νέων πλωτών με άδεια ΤΑΞΙ (εισήγηση: η Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Ιωαννίνων)
6. Έκδοση δύο αδειών πλωτών ταξί στη λίμνη Παμβώτιδα (εισήγηση: η Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Ιωαννίνων).
Συνεδριάζει την Πέμπτη το Περιφερειακό Συμβούλιο Συνεδριάζει την Πέμπτη το Περιφερειακό Συμβούλιο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 11, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες