Ολοκλήρωση της δράσης «Αξιολόγηση Σχολικής Ετοιμότητας» από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας

Ολοκλήρωση της δράσης «Αξιολόγηση Σχολικής Ετοιμότητας» από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας
Ολοκληρώθηκε για φέτος η δωρεάν δράση «Αξιολόγηση Σχολικής Ετοιμότητας» από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας και τον Σύλλογο Λογοπαθολόγων - Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ), που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου, στο Πάνθεον.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, τα μέλη του ΣΕΛΛΕ στη Θεσπρωτία, κα Χριστίνα Βέρμπη, κα Ηλιάννα Λώλου και κ. Αναστάσιος Μώκας, αξιολόγησαν τις δεξιότητες των παιδιών που πρόκειται να φοιτήσουν στην Α΄ Δημοτικού, κατά το σχολικό έτος 2024-2025 και έδωσαν κατάλληλες οδηγίες και κατευθύνσεις στους γονείς, ώστε να προετοιμάσουν κατάλληλα τα παιδιά τους για την ομαλότερη μετάβασή τους στη μεγαλύτερη εκπαιδευτική βαθμίδα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο σχολικό έτος και ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά ένα ξέγνοιαστο και ευχάριστο καλοκαίρι.

Ολοκλήρωση της δράσης «Αξιολόγηση Σχολικής Ετοιμότητας» από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας Ολοκλήρωση της δράσης «Αξιολόγηση Σχολικής Ετοιμότητας» από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 25, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες