ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΟΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΟΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣH Περιφέρεια Ηπείρου και ο Σύλλογος Εργαζομένων της σε συνεργασία με την Ε.Ο.Κ. και την καμπάνια της «Το μπάσκετ είναι στο αίμα μας» διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 14 Ιουνίου, «Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη», αλλά και ημέρα ξεχωριστή για το ελληνικό μπάσκετ, αφού είναι η μέρα που η Ελλάδα, το 1987, στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για πρώτη φορά!

Σημαντικός αρωγός της δράσης θα είναι το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ενώ παρούσα θα είναι και η Εθνική Ομάδα Γυναικών που προετοιμάζεται στα Ιωάννινα!

Η αιμοληψία θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου από τις 09.00 και μπορούν να προσφέρουν αίμα και ιδιώτες.

Δίνοντας 10 λεπτά από το χρόνο σου μπορείς να σώσεις τη ζωή ενός συνανθρώπου μας.

Δώσε ζωή και ελπίδα, γίνε εθελοντής αιμοδότης, γιατί κάποιος σε χρειάζεται!

*Η κοινωνική αυτή πρωτοβουλία υποστηρίζεται από το Ινστιτούτο Επιστημονικών Ερευνών του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου. Μπορείτε να απευθύνεστε στους οικείου Ιατρικούς Συλλόγους για περισσότερες πληροφορίες και υποστήριξης των δράσεων.
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΟΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΟΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 11, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες