Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας :Κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους που ασχολούνται με τις εικαστικές τέχνες

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας :Κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους που ασχολούνται με τις εικαστικές τέχνεςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αρκετοί συνάδελφοί μας ασχολούνται είτε από ταλέντο, είτε από τρόπο έκφρασης και εκτόνωσης με τις εικαστικές τέχνες ή αλλιώς τέχνες της εικόνας και έχουν δημιουργήσει εκπληκτικά πράγματα.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας θέλοντας να αναδείξει αυτά τα δημιουργήματα, προτίθεται να οργανώσει Έκθεση παρουσίασης του ταλέντου και της ενασχόλησης με τον θαυμαστό κόσμο της τέχνης των συναδέλφων σε κατάλληλο χώρο και σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Οποίος συνάδελφος επιθυμεί αλλά και από άλλα σωματεία της περιοχής να συμμετέχει στην έκθεση, να δηλώσει συμμετοχή στο e–mail του Συλλόγου: otathesp@gmail.comΓια το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                                                  ΣΟΦΙΑ ΣΕΓΓΟΥΝΗ

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας :Κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους που ασχολούνται με τις εικαστικές τέχνες Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας :Κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους που ασχολούνται με τις εικαστικές τέχνες Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 28, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες