“Αν ακούσεις τα παιδιά” | Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και Λευτέρης Ελευθερίου στο Festival Παραμυθιάς

“Αν ακούσεις τα παιδιά” | Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και Λευτέρης Ελευθερίου στο Festival ΠαραμυθιάςΟ πολυτάλαντος ηθοποιός και performer Λευτέρης Ελευθερίου και ο «άνθρωπος ορχήστρα» Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος έρχονται στο θέατρο Κατασκήνωσης την Τετάρτη 17 Ιουλίου στο πλαίσιο του Festival Παραμυθιάς και υποδέχονται τα παιδιά σε μια θεότρελη συναυλία με παιδικά τραγούδια.

Ένα «live» ταξίδι στον μουσικό κόσμο των παιδιών με σύγχρονες αλλά και κλασικές μελωδίες όπου η Λιλιπούπολη, τα Μυστικά του Κήπου και ο Τεμπέλης Δράκος συναντιούνται με τραγούδια που γνωρίζουν τα παιδιά από το σχολείο ή από κλασικές παιδικές ταινίες.

Τραγούδι, χορός και μουσική χωρίς οθόνες με τις πιο σημαντικές στιγμές του ελληνικού́ αλλά και ξένου παιδικού τραγουδιού.

Χορηγός Επικοινωνίας: Paramythia-online.gr

“Αν ακούσεις τα παιδιά” | Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και Λευτέρης Ελευθερίου στο Festival Παραμυθιάς “Αν ακούσεις τα παιδιά” | Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και Λευτέρης Ελευθερίου στο Festival Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 23, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες