Ανήλικο αγοράκι βούλιαξε στον πάτο της πισίνας - Mεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας

Ανήλικο αγοράκι βούλιαξε στον πάτο της πισίνας - Mεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της ΠάτραςΈνα σοβαρό περιστατικό με θύμα ένα ανήλικο αγοράκι σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε περιοχή του Δήμου Πρέβεζας.

 Tο αγοράκι βρισκόταν μαζί με τους γονείς του σε πισίνα ξενοδοχείου, όταν, μπροστά στα μάτια των δικών του και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, βρέθηκε στον πάτο της πισίνας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο χώρο της πισίνας υπήρχε ναυαγοσώστης, ο οποίος έσπευσε και έβγαλε το παιδί από το νερό, ενώ στη συνέχεια του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Επίσης, στο σημείο βρισκόταν και μία γυναίκα γιατρός, η οποία με απινιδωτή προχώρησε σε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).

Αμέσως μετά το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου διασωληνώθηκε, και εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας.
Ανήλικο αγοράκι βούλιαξε στον πάτο της πισίνας - Mεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας Ανήλικο αγοράκι βούλιαξε στον πάτο της πισίνας - Mεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 26, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες