Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας XCO-XCC-XCE στην Ηγουμενίτσα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας XCO-XCC-XCE στην ΗγουμενίτσαΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας XCO-XCC-XCE στην Ηγουμενίτσα το τριήμερο 21-22-23 Ιουνίου που συνδιοργάνωσε ο Ποδηλατικός Όμιλος Ηγουμενίτσας ‘Άπειρος’, η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και ο Δήμος Ηγουμενίτσας.
Σε ένα τριήμερο γεμάτο ποδήλατο αθλητές και θεατές απόλαυσαν τις διαδρομές και ένα πλούσιο θέαμα. Στους αγώνες συμμετείχαν πάνω από 42 σύλλογοι με 230 αθλητές. Μέσα από τις διαδρομές αναδείχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο το δασύλλιο, το κάστρο, η πλατεία Δημαρχείου και η παραλία της πόλης.
Η διοργάνωση είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα του πως μπορεί να συνδυαστεί ο αθλητισμός, ο πολιτισμός και η τουριστική προβολή προσφέροντας τοπικά αναπτυξιακά αποτελέσματα.
Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλλαν σε μια ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση στην πόλη μας.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας XCO-XCC-XCE στην Ηγουμενίτσα Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας XCO-XCC-XCE στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 25, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες