Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσπρωτίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσπρωτίας
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσπρωτίας εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στο σύλλογο διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, οι εκπαιδευτικοί του οποίου τις ημέρες αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκαν για κατάθεση στα πλαίσια της προκαταρκτικής έρευνας, η οποία διεξάγεται με αφορμή καταγγελίες γονέων για παιδαγωγική διαχείριση περιστατικού, με αποτέλεσμα τραυματισμό μαθητή, εκ μέρους των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Είμαστε ως εκπαιδευτικοί ιδιαίτερα ευάλωτοι απέναντι στους γονείς κατά την άσκηση του παιδαγωγικού μας ρόλου, μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που πηγάζουν από τα οξυμένα κοινωνικά προβλήματα αλλά και τα προβλήματα που συσσωρεύει η αντιεκπαιδευτική πολιτική τα οποία επηρεάζουν τους μαθητές μας σε όλα τα επίπεδα .

Στεκόμαστε δίπλα σε κάθε συνάδελφο, που κατά την άσκηση του απαιτητικού παιδαγωγικού ρόλου, που απορρέει από το νόμο, στοχοποιείται και εγκαλείται.
Στεκόμαστε δίπλα στη δασκάλα των παραπάνω μαθητών και συνδικαλίστρια του συλλόγου μας, Ρέα Γραμματά, η οποία στοχοποιείται από αυτή τη διαδικασία.
Ζητάμε να σταματήσει σε αυτό το επίπεδο της προκαταρκτικής έρευνας η όλη διαδικασία.

Με αυτό το αίτημα καλούμε όλους τους συναδέλφους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ΤΕΤΑΡΤΗ 3/7/2024 και ώρα 10:00 στα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Θεσπρωτίας.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσπρωτίας Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 02, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες