Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσπρωτίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσπρωτίας




Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσπρωτίας εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στο σύλλογο διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, οι εκπαιδευτικοί του οποίου τις ημέρες αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκαν για κατάθεση στα πλαίσια της προκαταρκτικής έρευνας, η οποία διεξάγεται με αφορμή καταγγελίες γονέων για παιδαγωγική διαχείριση περιστατικού, με αποτέλεσμα τραυματισμό μαθητή, εκ μέρους των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Είμαστε ως εκπαιδευτικοί ιδιαίτερα ευάλωτοι απέναντι στους γονείς κατά την άσκηση του παιδαγωγικού μας ρόλου, μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που πηγάζουν από τα οξυμένα κοινωνικά προβλήματα αλλά και τα προβλήματα που συσσωρεύει η αντιεκπαιδευτική πολιτική τα οποία επηρεάζουν τους μαθητές μας σε όλα τα επίπεδα .

Στεκόμαστε δίπλα σε κάθε συνάδελφο, που κατά την άσκηση του απαιτητικού παιδαγωγικού ρόλου, που απορρέει από το νόμο, στοχοποιείται και εγκαλείται.
Στεκόμαστε δίπλα στη δασκάλα των παραπάνω μαθητών και συνδικαλίστρια του συλλόγου μας, Ρέα Γραμματά, η οποία στοχοποιείται από αυτή τη διαδικασία.
Ζητάμε να σταματήσει σε αυτό το επίπεδο της προκαταρκτικής έρευνας η όλη διαδικασία.

Με αυτό το αίτημα καλούμε όλους τους συναδέλφους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ΤΕΤΑΡΤΗ 3/7/2024 και ώρα 10:00 στα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.