Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Παραποτάμου, Ιωάννης Τζάνης

Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Παραποτάμου, Ιωάννης Τζάνης


Σε ηλικία 83 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Παραποτάμου, Ιωάννης Τζάνης. 
Ο εκλιπών υπηρέτησε ως δήμαρχος Παραποτάμου από το 1995 έως το 2010, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του στην τοπική αυτοδιοίκηση. 
Το 2015 ήταν υποψήφιος βουλευτής Θεσπρωτίας με το ΠΑΣΟΚ, συνεχίζοντας την ενεργή του συμμετοχή στα πολιτικά δρώμενα.
Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Παραποτάμου. 
Η οικογένεια, οι φίλοι και οι κάτοικοι της περιοχής θα συγκεντρωθούν για να τον αποχαιρετήσουν και να τιμήσουν τη μνήμη του.
Ο Ιωάννης Τζάνης θα μείνει στη μνήμη όλων ως ένας αφοσιωμένος και δραστήριος πολιτικός, που εργάστηκε σκληρά για την ανάπτυξη και την ευημερία του Παραποτάμου και της Θεσπρωτίας. 
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.