Στην τρίτη θέση πανελλαδικά η Παραμυθιά με 53,2 χιλιοστά βροχής | Πίνακας

Στην τρίτη θέση πανελλαδικά η Παραμυθιά με 53,2 χιλιοστά βροχής | Πίνακας


Βρέχει όπως δεν έβρεξε ούτε στη διάρκεια του φετινού χειμώνα! Στα ρεκόρ που έχει καταγράψει ως τις έξι το απόγευμα του Σαββάτου, το Εθνικό Αστεροσκοπείο περιλαμβάνονται η Παραμυθιά και τα Δερβίζιανα!
Πρώτη η Ρόδος με 87 χιλιοστά βροχής, στην δευτερη θέση η Πετάλεια Κέρκυρας με 58,7 χιλιοστά βροχής και την τρίτη θέση πανελλαδικά η Παραμυθιά όπου σημειώθηκαν 53,2 χιλιοστά βροχής. Από την Ήπειρο επισης με 40 χιλιοστά τα Δερβίζιανα που κατέχουν την όγδοη θέση.
Βροχές και τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν την Κυριακή και την Δευτέρα ενώ βροχερό ποδαρικό θα κάνει και ο Απρίλιος!

Στον χάρτη αποτυπώνονται τα ημερήσια ύψη βροχόπτωσης έως τις 18:00 του Σαββάτου 29/03, ενώ στον πίνακα παρουσιάζονται τα 8 μεγαλύτερα από αυτά όπως καταγράφηκαν από 520 μετεωρολογικούς σταθμούς του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, meteo.gr.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.