Χάος στο λιμάνι της Ανκόνα από την απεργία της ΠΕΝΕΝ

Χάος στο λιμάνι της Ανκόνα από την απεργία της ΠΕΝΕΝ


Εγκλωβισμένοι εκατοντάδες τουρίστες αλλά και οδηγοί φορτηγών, που δεν μπορούν να ταξιδέψουν στη χώρα μας και αναγκάζονται να αλλάξουν εισιτήρια

Ένα απίστευτο χάος επικρατεί στο λιμάνι της Ανκόνα, στην Ιταλία, λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ).
Η κινητοποίηση στα Ε/Γ-Ο/Γ πλοία της γραμμής Πάτρας – Ηγουμενίτσας – Ιταλίας, ξεκίνησε χθες, Κυριακή (22/06) στις 06:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 23 Ιουνίου την ίδια ώρα, καθώς η ΠΕΝΕΝ έχει κλιμακώσει τον απεργιακό της αγώνα, που βρίσκεται πλέον στην 7η ημέρα.
Τα προβλήματα, όπως θα δείτε στο βίντεο που εξασφάλισε η «Ζούγκλα», είναι εμφανή, με τον κόσμο να συνωστίζεται στις ουρές, προκειμένου να αλλάξει εισιτήρια.
Εξαιτίας της απεργίας έχουν εγκλωβιστεί εκατοντάδες τουρίστες που θέλουν να επισκεφθούν τη χώρα μας αλλά και οδηγοί φορτηγών, ανάμεσά τους και πολλοί Έλληνες, οι οποίοι μεταφέρουν προϊόντα στη χώρα μας. Κάποια μάλιστα από τα προϊόντα που μεταφέρουν είναι ευπαθή και οι επαγγελματίες εκφράζουν φόβους ότι ίσως δεν καταφέρουν να φθάσουν στην ώρα τους, με ό,τι σημαίνει αυτό.

Αρκετοί αναγκάζονται να μείνουν ακόμη και σε ξενοδοχείο, και να επιβαρυνθούν με επιπλέον κόστος, στην προσπάθειά τους να φθάσουν στην Ελλάδα.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.