2ο River Party Κυπαρίσσου – Μια νύχτα γεμάτη ρυθμό και καλοκαίρι
Το Σάββατο 23 Αυγούστου, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρίσσου, στην Παλαιά Γέφυρα Κυπαρίσσου–Νεράιδας, δίπλα στα γαλήνια νερά του ποταμού Καλαμά, σας περιμένει για μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία!
Από τις 21:00, η βραδιά θα ξεκινήσει με ζωντανή μουσική από το αγαπημένο συγκρότημα “Τρίο Τενόρο”, χαρίζοντάς μας μελωδίες που θα γεμίσουν το καλοκαιρινό βράδυ με χρώμα και συναίσθημα.
Στη συνέχεια, οι The Mode, με ένα συναρπαστικό river DJ set, θα μας ταξιδέψουν, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη ρυθμό, ενέργεια και καλοκαιρινή μαγεία.
Τη γιορτή θα πλαισιώσουν σουβλάκια και παγωμένα ποτά, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης κάτω από τον έναστρο ουρανό του Αυγούστου.
Σας περιμένουμε όλους για να ζήσουμε μαζί μια αξέχαστη βραδιά, γεμάτη μουσική, γεύσεις και κέφι, στην καρδιά της φύσης!
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ και σε συνεργασία με τον Δήμο Φιλιατών.


.gif)
.gif)

.gif)


