Πωλείται επιχείρηση παιδικών και αθλητικών ειδών στην Ηγουμενίτσα

Πωλείται επιχείρηση παιδικών και αθλητικών ειδών στην Ηγουμενίτσα


Η επιχείρηση Παιδικά – Αθλητικά Δ. Σταύρου στην Ηγουμενίτσα βρίσκεται σε διαδικασία οριστικού κλεισίματος και θα παραμείνει ανοιχτή έως τα τέλη Ιανουαρίου
Παράλληλα διατίθεται και προς πώληση. 
Στο πλαίσιο της παύσης λειτουργίας, πραγματοποιείται μεγάλη εκκαθάριση αποθέματος με όλα τα χειμερινά και καλοκαιρινά  παιδικά και αθλητικά παπούτσια να προσφέρονται στην ενιαία τιμή των 10 ευρώ.
Πρόκειται για μια ευκαιρία για γονείς και καταναλωτές να προμηθευτούν ποιοτικά προϊόντα σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή, πριν από το οριστικό κλείσιμο του καταστήματος. 
Για πληροφορίες σχετικά με την πώληση της επιχείρησης και το διαθέσιμο στοκ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 26650 25902 ή να επισκέπτονται το κατάστημα στην οδό Ευαγγελιστρίας 12.
Τέλος. η διεύθυνση του καταστήματος και συγκεκριμένα η κα Σταύρου, θέλει να ευχαριστήσει τους πελάτες της για όλα αυτά τα χρόνια εμπιστοσύνης, προτίμησης και στήριξης.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.