Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας

Συγχαρητήριο της ΕΑΥΝ Θεσπρωτίας για την επιχείρηση με τα 109 κιλά ναρκωτικών

Συγχαρητήριο της ΕΑΥΝ Θεσπρωτίας για την επιχείρηση με τα 109 κιλά ναρκωτικών


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Υ.Δ.Ε.Ε. Ηγουμενίτσας / Τ.Δ.Ν. που συμμετείχαν στην επιτυχή αστυνομική επιχείρηση, η οποία οδήγησε στη σύλληψη δράστη και στην κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, συνολικού βάρους 109 κιλών και 394 γραμμαρίων.

Η σημαντική αυτή επιτυχία αποτελεί αποτέλεσμα της άρτιας επιχειρησιακής δράσης, της μεθοδικότητας, της επαγγελματικής κατάρτισης και της αποφασιστικότητας των αστυνομικών, οι οποίοι καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά του οργανωμένου εγκλήματος και της διακίνησης ναρκωτικών.
Η συγκεκριμένη υπόθεση αναδεικνύει τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν οι αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής μας στην προστασία της κοινωνίας και στην αντιμετώπιση σοβαρών μορφών εγκληματικότητας, ιδιαίτερα σε μια παραμεθόρια περιοχή με αυξημένες επιχειρησιακές προκλήσεις.
Παράλληλα, η επιτυχία αυτή επιβεβαιώνει την ανάγκη συνεχούς ενίσχυσης των αστυνομικών υπηρεσιών με προσωπικό, σύγχρονα μέσα και εξοπλισμό, ώστε οι συνάδελφοι να μπορούν να ανταποκρίνονται ακόμη πιο αποτελεσματικά στις αυξημένες απαιτήσεις του έργου τους.

Ως Ένωση, εκφράζουμε την υπερηφάνεια μας για τους συναδέλφους της Υ.Δ.Ε.Ε. Ηγουμενίτσας / Τ.Δ.Ν. που συμμετείχαν στην επιχείρηση και τους συγχαίρουμε για τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν.
Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το έργο των αστυνομικών και να διεκδικούμε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ασφαλή και αποτελεσματική άσκηση των καθηκόντων τους προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών.

Ηγουμενίτσα, 
07/06/2026

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος 
Νάκος Βασίλειος
Ο Γενικός Γραμματέας
Κατσίμπρας Ηλίας

Σελίδες

Από το Blogger.
Επιστροφή στην κορυφή