Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες στίβου του ΠΡΩΤΕΑ Ηγουμενίτσας Συμμετείχαν 500 αθλητές από 12 σωματεία

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες στίβου του ΠΡΩΤΕΑ Ηγουμενίτσας
Συμμετείχαν 500 αθλητές από 12 σωματεία



Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες στίβου "4 Συνάντηση Ακαδημιών"που διοργάνωσε ο σύλλογος ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και το Δήμο Ηγουμενίτσας το Σάββατο 22 Νοεμβρίου.
 

 
Στους αγώνες κατηγορίας ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ- ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β' και ΜΙΝΙ ΠΠ-ΠΚΒ΄ και Ακαδημίας , ηλικίας από 5 έως 15 ετών συμμετείχαν 500 αθλητές συνολικά από 12 σωματεία της ευρύτερης περιοχής και σημειώθηκαν πολύ αξιόλογες επιδόσεις.
 

 
Το σωματείο του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ θέλει να ευχαριστήσει όλα τα σωματεία και τους αθλητές , προπονητές, συνοδούς που συμμετείχαν και συνέβαλαν ώστε να γίνουν οι αγώνες και τους χορηγούς του συλλόγου ΥΓΕΙΑ -ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ , ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗΣ , ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ , ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε ΡΟΠΗ και ΑΝΤΩΝΙΟΥ -ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ καθώς και όλους τους αθλητές του ΠΡΩΤΕΑ και τους εθελοντές που συμμετείχαν στην διοργάνωση και τέλεση των αγώνων.
 
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες στίβου του ΠΡΩΤΕΑ Ηγουμενίτσας Συμμετείχαν 500 αθλητές από 12 σωματεία Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες στίβου του ΠΡΩΤΕΑ Ηγουμενίτσας  Συμμετείχαν 500 αθλητές από 12 σωματεία Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 24, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.