Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας απαντάει για το στένεμα του κόμβου Νέας Σελεύκειας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας απαντάει για το στένεμα του κόμβου Νέας Σελεύκειας
 

Αξιότιμε κύριε Διευθυντά,

Στο με αριθμ. φύλλου 1081 της εγκριτου εφημερίδας σας «ΤΙΤΑΝΗ» δημοσιεύσατε άρθρο με τίτλο «Στένεψε ο δρόμος στον κόμβο Νέας Σελεύκειας;»

Προς ενημέρωσή σας και του αναγνωστικού κοινού, σας γνωρίζουμε ότι το έργο αυτό δημοπρατήθηκε και εκτελέστηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.

Η σχετική μελέτη συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε Θεσπρωτίας και σε αυτήν περιελήφθηκε όλο το εύρος του δρόμου στο σημείο παρέμβασης.

Δηλαδή ασφαλτοστρώθηκε όλος ο δρόμος όπως ήταν πριν και μάλιστα σε ορισμένα σημεία η παρέμβαση έγινε και σε μεγαλύτερο πλάτος.

Επίσης ο κεντρικός κύκλος μειώθηκε κατά μισό μέτρο ώστε να δίνει καλύτερη δυνατότητα περιστροφής στα βαρέα οχήματα που διέρχονται από τον κόμβο.

Θεωρώ ότι από το όλον άρθρο έπρεπε να απομονώσω το ερώτημα «Άραγε αν αληθεύει αυτό γιατί;» και να απαντήσω με τρεις λέξεις «ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ».

Τέλος σας γνωρίζω ότι έχει ληφθεί μέριμνα για φωτισμό του κόμβου ώστε να αποφεύγονται ατυχήματα που κατά το παρελθόν συνέβαιναν.



Ευχαριστώ για την φιλοξενία





Ο Αντιπεριφερειάρχης

Π.Ε Θεσπρωτίας









Θωμάς Γ. Πιτούλης


Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας απαντάει για το στένεμα του κόμβου Νέας Σελεύκειας Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας απαντάει για το στένεμα του κόμβου Νέας Σελεύκειας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 26, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.