Ευχαριστήριο για τις δράσεις του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ηγουμενίτσας

Ευχαριστήριο για τις δράσεις του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ηγουμενίτσας 
 
 
Κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν διάφορες δράσεις του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ηγουμενίτσας και με το παρόν δελτίο τύπου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίησή τους.

· Την εταιρία Κ.Τ.Ε.Λ. Νομού Θεσπρωτίας, η οποία ευγενικά μας προσέφερε μειωμένο κόμιστρο για τη μεταφορά του Συστήματος προς και από τα Ιωάννινα, στα πλαίσια της διήμερης εκδρομής που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 13-14/12/2014 με επιτελείο την Αρχηγό Αγέλης Αλκμήνη Λαζαρίδου και την Αρχηγό Ομάδας Ιωάννου Μαρία.

· Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιωαννίνων για τη φιλοξενία και τη βοήθεια που μας προσέφερε κατά τη διάρκεια της διήμερης εκδρομής.

· Το Ζαχαροπλαστείο «Παύλος» για την ευγενική προσφορά διαφόρων προϊόντων του, για την υλοποίηση της πανελλήνιας Δράσης Προσκοπικών Δικτύων «Ανταλλάζω δεν Αγοράζω» και του ετήσιου χριστουγεννιάτικου μπαζάρ του Συστήματος.

· Την εταιρεία «PLUS+ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ» για την ευγενική προσφορά των ημερολογίων που διατέθηκαν στο ετήσιο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ.

· Όλες τις κυρίες και τους κυρίους που βοήθησαν στην παρασκευή των γλυκισμάτων και των ειδών που διατέθηκαν στο ετήσιο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ.

· Τον κ. Πέτρο Κωστούλα και κ. Ανδρέα Κωστούλα, οι οποίοι αφιέρωσαν πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας για τη ζωγραφική των τοιχογραφιών της Αγέλης του Συστήματος, που είχε σχεδιάσει επίσης εθελοντικά η κ. Ναταλία Γκέρμαν.

· Την Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης του Συστήματος που φρόντισε όλες τις λεπτομέρειες για τις παραπάνω δράσεις.

Θα θέλαμε επιπλέον, να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και μας στήριξε με όποιον τρόπο μπορούσε κατά τη διάρκεια των δράσεων μας.
Ευχαριστήριο για τις δράσεις του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ηγουμενίτσας Ευχαριστήριο για τις δράσεις του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 29, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.