4 συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα

4 συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα
 
 

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 35χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφερε μια 30χρονη και τα ανήλικα τέκνα τους, για τους οποίους καθώς επίσης και για τον εαυτό του κατείχε και επέδειξε πλαστά διαβατήρια, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, συνελήφθησαν οι ανωτέρω αλλοδαποί ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.
* * * * *

Δύο (02) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα οι ανωτέρω, σε διενεργηθέντα έλεγχο εντοπίστηκαν να επιχειρούν να επιβιβαστούν σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, στερούμενοι νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
4 συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα 4 συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 02, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.