Συγκινητικές ιστορίες στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Έχασαν τα παιδιά τους στο φλεγόμενο πλοίο

Συγκινητικές ιστορίες στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας
Έχασαν τα παιδιά τους στο φλεγόμενο πλοίο

Η οικογένεια Αποστόλου

Η τετραμελής οικογένεια Αποστόλου βρέθηκε στο πλοίο για το πρώτο οικογενειακό τους ταξίδι στο εξωτερικό. 
 
Ξεκίνησαν από το Βόλο και προορισμός τους ήταν το Μιλάνο, οι διακοπές τους όμως σημαδεύτηκαν από την ναυτική τραγωδία στα ανοιχτά της Κέρκυρας. 
 
Όταν ξέσπασε η φωτιά, διηγούνται με φωνή που τρέμει, καθώς φέρνουν ξανά στο νου τους τον τρόμο που έζησαν, η οικογένεια χώρισε! 
 
Μάνα και πατέρας έχασαν τα δυο τους παιδιά, ηλικίας 11 και 8 ετών, ξεκινώντας μια ατέλειωτη αναζήτηση, εν μέσω τρικυμίας, πυκνού καπνού και κρύου , στα καταστρώματα του φλεγόμενου Norman Atlantic. 
 
Η ιστορία τους είχε ευτυχή κατάληξη και το βράδυ της Δευτέρας έφτασαν όλοι μαζί, αγκαλιασμένοι στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.