Διαρροή υγραερίου σε πρατήριο καυσίμων Διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας

Διαρροή υγραερίου σε πρατήριο καυσίμων 
Διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας

Χθες το μεσημέρι, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας, ειδοποιήθηκε για διαρροή υγραερίου σε Μικτό Πρατήριο Καυσίμων, που βρίσκεται στο 6ο Χιλιόμετρο της Εθν. Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, στη θέση “Καλαμίτσι” του Δήμου Πρέβεζας.
Η Πυροσβεστική επενέβη με δύναμη αποτελούμενη από τρία (3) Πυροσβεστικά Οχήματα με έξι (6) άτομα.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης,διαπιστώθηκε ότι υπήρχε μεγάλη διαρροή υγραερίου στο χώρο της δεξαμενής υγραερίου και συγκεκριμένα στο σωλήνα υγρομέτρησης. 
Η διαρροή του υγραερίου, είχε τη μορφή κατακόρυφου πίδακα, ο οποίος έφτανε σε ύψος τα έξι (6) μέτρα. 
Ύστερα από προσπάθειες των πυροσβεστών, περιορίστηκε η διαρροή του υγραερίου στο ελάχιστο. 
Παράλληλα ειδοποιήθηκε ο αρμόδιος Τεχνικός της εταιρείας, ο οποίος αποφάνθηκε ότι έπρεπε να γίνει μετάγγιση του υγραερίου της δεξαμενής σε βυτιοφόρο, για να αποκατασταθεί πλήρως η βλάβη.
Κατά τη διάρκεια του συμβάντος και μέχρι τον περιορισμό της διαρροής, το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας, διέκοψε την κυκλοφορία στην Εθν. Οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, στο τμήμα Διασταύρωση Καλαμιτσίου – Διασταύρωση Μύτικα.
Στον τόπο του συμβάντος, παρέμεινε ένα (1) πυροσβεστικό όχημα με τέσσερα (4) άτομα, έως ότου γίνει με ασφάλεια η μετάγγιση του υγραερίου από τη δεξαμενή στο βυτιοφόρο και η οποία ολοκληρώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα.
Διαρροή υγραερίου σε πρατήριο καυσίμων Διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας Διαρροή υγραερίου σε πρατήριο καυσίμων  Διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 30, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.