ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 628 Τ.Π. ΦΙΛΙΑΤΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 628 Τ.Π. ΦΙΛΙΑΤΩΝ


Με τρόμο άκουσα στην πρωινή εκπομπή του MEGA, τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας, στρατηγό Τόσκα, να αναγγέλλει το κλείσιμο όλων των μικρών στρατιωτικών μονάδων που είναι διασκορπισμένες στα σύνορα της Επικράτειας.
Μετά την χαλάρωση της φύλαξης των εξ ανατολών συνόρων, προκειμένου να εισέρχονται ανενόχλητοι οι διάφοροι λαθρομετανάστες, ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα καταργεί και τα στρατόπεδα που προστατεύουν τα σύνορα της Χώρας.
Ανάμεσα, ασφαλώς, στα μικρά αυτά στρατόπεδα, που θα κλείσει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι και το δικό μας.
Το ένδοξο και ιστορικό 628 Τάγμα Πεζικού Φιλιατών.
Που ήταν και είναι, μέχρι τώρα, η μοναδική εγγύηση της ασφάλειας των συνόρων μας αλλά και των ελάχιστων Θεσπρωτών ακριτών που ζουν και «φυλάτουν Θερμοπύλες» στα χωριά της Μουργκάνας.
Καλώ όλους τους συμπατριώτες Θεσπρωτούς, να αντιδράσουν δυναμικά στο σατανικό αυτό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Απαιτώ απ’ όλους τους Θεσπρωτούς υποψήφιους Βουλευτές και κυρίως εκείνους του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, προκειμένου να αποτρέψουμε αυτό το έγκλημα που έχει στα Κυβερνητικά του σχέδια ο ΣΥΡΙΖΑ.
Εγκλήματα κατά της ασφάλειας της Χώρας, οφείλουμε να τα αποτρέψουμε, ακόμη και σαν ιδέες.


Βασίλης Γιόγιακας
Καρδιολόγος
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ.
ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 628 Τ.Π. ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 628 Τ.Π. ΦΙΛΙΑΤΩΝ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 20, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.