Δεν γνώριζε τίποτα ο Δήμος Ηγουμενίτσας για το ρέιβ πάρτυ στη σχολή χορού του Δήμου (+ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Δεν γνώριζε τίποτα ο Δήμος Ηγουμενίτσας για το ρέιβ πάρτυ στη σχολή χορού του Δήμου (+ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)


Δεν γνώριζε τίποτα ο Δήμος Ηγουμενίτσας για το ρέιβ πάρτυ στη σχολή χορού του Δήμου (Δείτε ΕΔΩ) που διοργανώθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Αυτό μας δήλωσε τόσο ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Λώλος όσο και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Κατσίλης.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι που βρήκαν τα κλειδιά από την αίθουσα και διοργάνωσαν το πάρτυ.

Ή είχαν αντικλείδι ή έκαναν διάρρηξη στην αίθουσα. 
 
Κλειδιά από την αίθουσα έχει μόνο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαρτίνης, τα οποία παρέλαβε όπως δήλωσε, από τον υπεύθυνο της ομάδας "ΕΣΤΙΑΖΩΝΤΕΣ" κ. Σταύρου πριν από ένα μήνα και ο οποίος, όπως ανέφερε στον κ. Μαρτίνη, δεν γνώριζε τίποτα για το συγκεκριμένο πάρτυ και από όσο ξέρει δεν έγινε κανένα πάρτυ.


Τον διαψεύδουν όμως τόσο το βίντεο που δημοσιεύει το Ράδιο Ηγουμενίτσα και που αποδεικνύει πως έγινε το πάρτυ, όσο και ότι ο κ. Σταύρου γνώριζε και μάλιστα από πρώτο χέρι για τη διεξαγωγή του, αφού το επιδοκίμασε κάνοντας LIKE σε ανάρτηση - πρόσκληση στο Facebook.

Για το θέμα θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις πλέον ο κ. Σταύρου, στον Δήμαρχο και στον Πρόεδρο του ΠΑΚΠΟ στο οποίο μάλιστα είναι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δείτε το βίντεο με τις δοκιμές για το πάρτυ και με το οποίο καλούσαν τον κόσμο.
Δεν γνώριζε τίποτα ο Δήμος Ηγουμενίτσας για το ρέιβ πάρτυ στη σχολή χορού του Δήμου (+ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) Δεν γνώριζε τίποτα ο Δήμος Ηγουμενίτσας για το ρέιβ πάρτυ στη σχολή χορού του Δήμου (+ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 13, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.