Σε μηνύσεις προχωράει ο Δήμος Ηγουμενίτσας για το ρέιβ πάρτυ στο ΕΙΝ (ΒΙΝΤΕΟ) Μέλος της ΝΕ και υποψήφιος, για υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γνώριζε για το πάρτυ

Σε μηνύσεις προχωράει ο Δήμος Ηγουμενίτσας για το ρέιβ πάρτυ στο ΕΙΝ (ΒΙΝΤΕΟ)
Μέλος της ΝΕ και υποψήφιος, για υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γνώριζε για το πάρτυ



Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου έφτασε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Ράδιο Ηγουμενίτσα για το ρέιβ πάρτυ που έστησε ο "αρχηγός" της "πολιτιστικής" ομάδας ΕΣΤΙΑΖΩΝΤΕΣ την Πρωτοχρονιά στην αίθουσα της παιδικής σχολής χορού του Δήμου Ηγουμενίτσας, ερήμην του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, απαντώντας σε ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου, με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιάννη Γόγολου, δήλωσε πως θα αναζητηθούν και θα αποδοθούν ευθύνες στους διοργανωτές.



Το ίδιο δήλωσε και σε συνεργάτη του Ράδιο Ηγουμενίτσα, σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, δηλώνοντας μάλιστα πως θα προχωρήσει σε μήνυση κατά των υπαιτίων.

Για το πάρτυ γνώριζε και το μέλος της  Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας, υπάλληλος του Δήμου στο Κέντρο Πρόληψης κατά των ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ "ΑΡΙΑΔΝΗ" και υποψήφιος για υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσπρωτία, κ. Θανάσης Θεοδώρου.


Το λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη ενώ απαντήσεις οφείλει να δώσει τόσο το μέλος του ΠΑΚΠΟ Ηγουμενίτσας κ. Σταύρου, όσο και ο υπάλληλος του Δήμου κ. Θεοδώρου που επιδοκίμασε τη διεξαγωγή του πάρτυ στο Facebook, τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς.
Σε μηνύσεις προχωράει ο Δήμος Ηγουμενίτσας για το ρέιβ πάρτυ στο ΕΙΝ (ΒΙΝΤΕΟ) Μέλος της ΝΕ και υποψήφιος, για υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γνώριζε για το πάρτυ Σε μηνύσεις προχωράει ο Δήμος Ηγουμενίτσας για το ρέιβ πάρτυ στο ΕΙΝ (ΒΙΝΤΕΟ)  Μέλος της ΝΕ και υποψήφιος, για υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γνώριζε για το πάρτυ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 16, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.