Συνέλαβαν τον "SPIDERMAN" στην Ηγουμενίτσα

Συνέλαβαν τον "SPIDERMAN" στην Ηγουμενίτσα


Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι άντρες της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Συνελήφθη μετά από έρευνες εβδομάδων, σε αποθήκη στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας, 39χρονος Αλβανός για κλοπές σπιτιών στην ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας.

Το Ράδιο Ηγουμενίτσα έγραψε δύο φορές για τη δράση του, που σύμφωνα πλέον και με την δικογραφία, αφορούσε κλοπές σε οικίες, την ώρα μάλιστα που οι ένοικοί τους κοιμόντουσαν σε αυτά.

Ο δράστης «Spiderman» σκαρφάλωνε σε σπίτια, ακόμα και στον 4ο όροφο, και αφαιρούσε πολύτιμα αντικείμενα, κυρίως τιμαλφή, χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας είχε εδώ και καιρό επικεντρώσει όλες της τις δυνάμεις στον εντοπισμό του δράστη, καθώς τον θεωρούσαν ιδιαίτερα επικίνδυνο, καθώς η τακτική του να "χτυπάει" σπίτια την ώρα που κοιμόντουσαν μέσα σε αυτά οικογένειες με παιδιά, ελλόχευε κίνδυνο για τη ζωή των ενοίκων.

Αξιοποιώντας πληροφορίες αλλά και την παρατηρητικότητα αστυνομικού, προσήγαγαν την Δευτέρα τον 39χρονο και κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα δακτυλικά του αποτυπώματα, με αποτυπώματα που είχαν συλλέξει από σπίτια στα οποία είχαν σημειωθεί οι κλοπές.

Ο 39χρονος για 3 ημέρες δεν μιλούσε, παρά τα στοιχεία, όμως οι έμπειροι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, κατάφεραν τελικά να αποσπάσουν την ομολογία του για 7 περιπτώσεις κλοπών.

Στην κατοχή του βρέθηκαν χρυσαφικά τα οποία αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και των υπολοίπων αντικειμένων αλλά και για τους κλεπταποδόχους στους οποίους διέθετε τα κλοπιμαία.

Ο δράστης ήταν σεσημασμένος, καθώς στο παρελθόν είχε φυλακιστεί για 5 χρόνια στο Βέλγιο, και πάλι για ληστείες.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας κ. Μπέλλος και ο Υποδιευθυντής κ. Ντίνης δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Ηγουμενίτσας, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση και την ανακούφιση τόσο του ιδίου, αλλά και όλων των κατοίκων της πόλης, οι οποίοι είχαν χάσει πραγματικά τον ύπνο τους.
Συνέλαβαν τον "SPIDERMAN" στην Ηγουμενίτσα Συνέλαβαν τον "SPIDERMAN" στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 15, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.