Ολοκλήρωσε τον προεκλογικό αγώνα ο Νικόλας Κάτσιος

Με την κεντρική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην Ηγουμενίτσα ολοκληρώθηκε η προεκλογική δραστηριότητα για τις εκλογές της Κυριακής.
Ο υποψήφιος Νικόλας Κάτσιος με τη μεστή ομιλία του αναφέρθηκε κυρίως στα λάθη του παρελθόντως,την διαφθορά,την γραφειοκρατία,και τους τρόπους και μεθόδους που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να απαλλαγεί η χώρα από το παρελθόν που μας πλήγωσε και  διέσυρε τη χώρα διεθνώς.
Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι για να ιδρυθεί μια ξενοδοχειακή μονάδα χρειάστηκε ο επενδυτής να παλέψει 16 χρόνια με τη γραφειοκρατία καθώς και 3000 υπογραφές των αρμοδίων.
Σε άλλη περίπτωση,για γίνουν 9 επενδύσεις 5,5 δις ευρω χρειάστηκαν 10.700 υπογραφές και πάλι με τη γραφειοκρατία  10 χρόνια περίπου για κάθε επιχείρηση
Για τη διαφρορά ανέφερε ότι η χώρα μας βρίσκετε πρώτη στην Ευρώπη ωστόσο όμως η προσπάθεια που άρχισε εδώ και 2,5 χρόνια για την πάταξη της ανακόπηκε αδικαιολόγητα με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ.
Ήδη 5500 υποθέσεις επιόρκων ελέγχονται από τη δικαιοσύνη και 80 συμβάσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων επίσης ερευνούνται από τη δικαιοσύνη.
Όπως ανέφερε επίσης για να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε και να ατενίσουμε το μέλλον για μια νέα Ελλάδα,πρέπει πρώτα να απαλλαγούμε απο τις παθογένειες που επί δεκαετίες ταλαιπώρησαν την χώρα μας και μας έφεραν στην τραγική κατάσταση που βιώνουν όλοι οι Έλληνες.
Τελειώνοντας έδωσε μήνυμα έλπιδας για το νομό μας επισημαίνοντας τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης του.

Ολοκλήρωσε τον προεκλογικό αγώνα ο Νικόλας Κάτσιος Ολοκλήρωσε τον προεκλογικό αγώνα ο Νικόλας Κάτσιος Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 23, 2015 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Νικολά,η Θεσπρωτια είναι στο πλαι σου και σε στηρίζει...Περιμένει, απο σένα την αλλαγή,την οποία οραματιζεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.