Ομαλά ολοκληρώθηκε η παγκόσμια συνάντηση των Hell's Angels στην Ηγουμενίτσα (+ 24 ΦΩΤΟ)

Ομαλά ολοκληρώθηκε η παγκόσμια συνάντηση των Hell's Angels στην Ηγουμενίτσα (+ 24 ΦΩΤΟ)


Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η παγκόσμια συνάντηση των Hell's Angels στο κάμπινγκ ΔΡΕΠΑΝΟ στην Ηγουμενίτσα.

Τα μέλη των Hell's Angels άρχισαν να καταφθάνουν στην Ελλάδα από την περασμένη Πέμπτη ενώ από το μεσημέρι της Κυριακής ξεκίνησε η σταδιακή αποχώρησή τους. 

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής είχαν φτάσει στην Ηγουμενίτσα περίπου 1.300 άτομα και εκτιμάται πως ο αριθμός τους δεν ξεπέρασε τις 2.000, την ώρα που οι διοργανωτές έλεγαν πως θα έφταναν περίπου 4.000 μοτοσικλετιστές.

Τις μέρες αυτές, η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Ηγουμενίτσας έφτασε στο 100%, ενώ κρατήσεις έγιναν σε δωμάτια στην Πάργα αλλά και στα Σύβοτα.

Για την συνάντηση είχαν τεθεί επί ποδός τόσο η Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό, όσο και άντρες της Europol.

Όμως, από το αποτέλεσμα, μόνο η κακή φήμη τους φαίνεται πως τους ακολουθεί, αφού οι ίδιοι είχαν άψογη συμπεριφορά και έφυγαν κατενθουσιασμένοι από τις ομορφιές της Θεσπρωτίας και από την φιλοξενία των Ελλήνων.

Μικρά παράπονα εξέφρασαν οι επαγγελματίες της πόλης της Ηγουμενίτσας, ειδικά αυτοί που είχαν πληρώσει 300€ για να προταθούν από τους διοργανωτές στα μέλη του κλαμπ, αφού δεν διοργανώθηκαν εκδρομές και παράλληλες εκδηλώσεις σε άλλους χώρους, παρά κάθε πρωί έμπαιναν στο κάμπινγκ και έβγαιναν το βράδυ, ενώ οι διοργανωτές είχαν φροντίσει να υπάρχει catering με καφέ, φαγητό και ποτά.
























Ομαλά ολοκληρώθηκε η παγκόσμια συνάντηση των Hell's Angels στην Ηγουμενίτσα (+ 24 ΦΩΤΟ) Ομαλά ολοκληρώθηκε η παγκόσμια συνάντηση των Hell's Angels στην Ηγουμενίτσα (+ 24 ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 07, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.