ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσπρωτίας. καλεί τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής να στηρίξουν το δίκαιο αγώνα των αγροτών.
ΕΡΓΑΤΙΑ – ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ
Ε.Ε.- κυβέρνηση – κεφάλαιο με την πολιτική που εφαρμόζουν από κοινού στόχος τους είναι να σαρώσουν ότι έχει απομείνει από κατακτήσεις και δικαιώματα στους εργαζόμενους και να συρρικνώσουν τους μικρομεσαίους αγρότες και η αγροτική παραγωγή να περάσει σε λιγότερα χέρια.
Με την εφαρμογή και του 3ου μνημονίου, που είναι συνέχεια των προηγούμενων , η ζωή του λαού θα χειροτερέψει . Λύση δεν μπορεί να υπάρξει μέσα στη λυκοσυμμαχία της Ε.Ε. και του καπιταλιστικού τρόπου ανάπτυξης. Η μόνη λύση είναι ο λαός να πάρει την υπόθεση στα χέρια του.
Συσπειρωμένοι στα ταξικά σωματεία , στους συλλόγους , στις επιτροπές αγώνα, στις λαϊκές επιτροπές , παλεύοντας για την ανασύνταξη του κινήματος , δυναμώνοντας τη λαϊκή συμμαχία στο δρόμο ...
της αμφισβήτησης , της ρήξης και της ανατροπής συνολικά της πολιτικής που από κοινού εφαρμόζουν Ε.Ε.- κυβερνήσεις – κεφάλαιο .
Για να ανοίξει ο δρόμος η εργατική τάξη και οι σύμμαχοί της να κάνουν κουμάντο του πλούτου που παράγουν για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών της κοινωνίας μέχρι την τελική νίκη κατακτώντας την εξουσία .
Όλοι στη μάχη για την επιτυχία της απεργίας στις 12 Νοέμβρη και τη συμμετοχή στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 12 Νοέμβρη ώρα 10:00 π.μ. στον πεζόδρομο.
ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 05, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.