O Βασίλης Παρόλας για αντιπρόεδρος της Γενικής Επιτροπής Γεωργικής Συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης

O Βασίλης Παρόλας για αντιπρόεδρος της Γενικής Επιτροπής Γεωργικής Συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Με επιστολή του Προέδρου της ΠΑΣΕΓΕΣ, κ. Τζανέτου Καραμίχα, γνωστοποιείται πως ο Γενικός Διευθυντής της Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσπρωτίας, κ. Βασίλης Παρόλας, προτείνεται για την θέση του Αντιπροέδρου στις επικείμενες εκλογές της 4ης Δεκεμβρίου για την Προεδρία της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Συνεταιριστικής Οργάνωσης COGECA (Γενική Επιτροπή Γεωργικής Συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης).

Η επιστολή του Προέδρου της ΠΑΣΕΓΕΣ απευθύνεται στον Γενικό Γραμματέα της COGECA, κ. Pesonen, και το περιεχ’ομενό της έχει ως εξής:

Αγαπητέ κ. Pesonen,

Με την παρούσα επιστολή, η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΠΑΣΕΓΕΣ) θα ήθελε ένθερμα να υποστηρίξει τον κ. Βασίλη Παρόλα ως υποψήφιο για τη θέση του Αντιπροέδρου στις επικείμενες εκλογές για την Προεδρία της COGECA. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα θα έχει τη δυνατότητα να εκπροσωπείται στην Προεδρία της COGECA.

Ο κ. Παρόλας είναι οικονομολόγος, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου, και τα τελευταία πέντε χρόνια είναι ο Γενικός Διευθυντής στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσπρωτίας. Παράλληλα, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ, η οποία αποτελεί μία ευρύτερη συμμαχία στον αγροτικό τομέα με βασικό στόχο την ενίσχυση της συνεταιριστικής επιχειρηματικότητας.

Κατέχοντας γνώσεις και εμπειρία, μετά από πολυετή πορεία στον συνεταιριστικό χώρο ο κ. Παρόλας θεωρείται ένας από τους πιο ικανούς μάνατζερ συνεταιριστικών επιχειρήσεων που διαθέτει η χώρα μας.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι ως Αντιπρόεδρος της COGECA ο κ. Παρόλας θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο προς την κατεύθυνση της στήριξης και ανάδειξης ενός ενός ισχυρού ευρωπαϊκού αγροτοσυνεταιριστικού κινήματος. 
Με εκτίμηση,
Τζανέτος Καραμίχας
Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ


Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό σημείωμα του κ. Βασίλη Παρόλα:

Γεννήθηκε στην Παραμυθιά το 1958. Είναι απόφοιτος των Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Νέα Υόρκη αποκτώντας Μάστερ στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάσθηκε σαν διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλες ιδιωτικές και συνεταιριστικές επιχειρήσεις. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργάζεται σαν Γενικός Διευθυντής στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσπρωτίας συντονίζοντας την προσπάθεια αναδιοργάνωσής της. Με την εμπειρία του σε θέματα οικονομικού προγραμματισμού διοίκησης και ελέγχου, σε θέματα μελετών αξιολόγησης και υλοποίησης αναπτυξιακών προγραμμάτων, καθώς και σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης, μπορει να συνεισφέρει στη στήριξη των αγροτικών συνεταιρισμών από τη θέση του Αντιπροέδρου της Cogeca.
O Βασίλης Παρόλας για αντιπρόεδρος της Γενικής Επιτροπής Γεωργικής Συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης O Βασίλης Παρόλας για αντιπρόεδρος της Γενικής Επιτροπής Γεωργικής Συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.