Διοργάνωση διήμερου σεμιναρίου από το ΚΠΕ Φιλιατών

Διοργάνωση διήμερου σεμιναρίου από το ΚΠΕ Φιλιατών


Το ΚΠΕ Φιλιατών Θεσπρωτίας θα υλοποιήσει διήμερο σεμινάριο με τίτλο «Εκροή οικονομικών εσόδων από την παράκτια ζώνη – Υδατοκαλλιέργειες» το οποίο διοργανώνεται σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο του έργου "Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία" στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, Πελοποννήσου, Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου (Α.Π. Κ1/200789/10.12.2014 και Α.Π. Κ1/164742/16.10.2015 Αποφάσεις Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων), το οποίο χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους.

Το σεμινάριο το οποίο θα διεξαχθεί στις 22 & 23 Ιανουαρίου 2016 θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και το Σύλλογο Υδατοκαλλιεργητών και απευθύνεται σε (48) εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων Π.Ε. & Δ.Ε. από τους νομούς: Θεσπρωτίας, Άρτας, Πρέβεζας, Ιωαννίνων και Κέρκυρας.
 
Διοργάνωση διήμερου σεμιναρίου από το ΚΠΕ Φιλιατών Διοργάνωση διήμερου σεμιναρίου από το ΚΠΕ Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 29, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.