Η καλύτερη διαφήμιση της Θεσπρωτίας

Η καλύτερη διαφήμιση της Θεσπρωτίας


Κατά καιρούς έχουν δαπανηθεί δεκάδες χιλιάδες ευρώ, για την τουριστική προώθηση του νομού Θεσπρωτίας.

Άλλες πιάσανε τόπο, άλλες εξυπηρέτησαν απλά τις τσέπες ημετέρων.

Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που κάποιοι, με μεράκι, προσωπική δουλειά, μέρα και νύχτα, με ήλιο ή βροχή, προσπαθούν για τον τόπο τους.

Δύο τέτοιες περιπτώσεις είναι ο Γιώργος Μαλαμίδης και ο Κώστας Τσέκας.

  
Ο δεύτερος από το Φιλιάτι Θεσπρωτίας και ο πρώτος, γαμπρός στην περιοχή μας.

Τους γνωρίζεται και τους δύο, από τις συχνές δημοσιεύσεις μας, με απίστευτες φωτογραφίσεις του τόπου μας, που πολλές φορές ξεπερνάνε τα σύνορα της Ελλάδας.

 

Αυτή τη φορά, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χωριών Μουργκανας Αθηνών, μετέφεραν και οργάνωσαν στην Αθήνα, με εξαιρετική επιτυχία, την έκθεση αστρικής φωτογραφίας των δυο καταξιωμένων φωτογράφων «Μνημεία Αστρόφωτα», με φωτογραφίσεις σε μνημεία και ναούς της Θεσπρωτίας.

 

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 9/12/15, με την παρουσία πλήθους κόσμου αλλά και του Βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα.


Οι παρεβρεθεντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σπάνιες και εξειδικευμένες φωτογραφήσεις, με μοναδικό μέσο, το φως των αστεριών, σε ναούς και μνημεία της Θεσπρωτίας, αλλά και να ταξιδεύσουν νοερά μέσα από τις γλαφυρές αφηγήσεις των δυο μοναδικών αυτών καλλιτεχνών, στον αχανή κόσμο του σύμπαντος.

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της μαγευτικής αυτής βραδιάς, και ιδιαιτέρως στην Πρόεδρο της ομοσπονδίας κ.Ζωή Ντρουκα!!.

 

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 13/12/15 
Γερανίου 44, Αθήνα

 
Η καλύτερη διαφήμιση της Θεσπρωτίας Η καλύτερη διαφήμιση της Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.