Με τον πρωθυπουργό συναντήθηκαν οι Ηπειρώτες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Με τον πρωθυπουργό συναντήθηκαν οι Ηπειρώτες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ


Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε σήμερα με τους βουλευτές Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, στους  οποίους ανέλυσε τον βασικό σχεδιασμό της κυβέρνησης που έχει να κάνει με την πρώτη αξιολόγηση και τη ρύθμιση του χρέους, με σκοπό να αλλάξει η εικόνα της οικονομίας το πρώτο εξάμηνο του νέου χρόνου.

Αυτό που φέρεται να τόνισε ο πρωθυπουργός είναι πως έχει απομείνει το 20% των προαπαιτούμενων, ενώ για το ασφαλιστικό διευκρίνισε, πως προκειμένου να μην περικοπούν οι κύριες συντάξεις η κυβέρνηση είναι αναγκασμένη να οδηγείται και σε ορισμένους συμβιβασμούς.

Ο Πρωθυπουργός τους διαβεβαίωσε πως τα δύσκολα νομοσχέδια που έρχονται μεταξύ των οποίων και το ασφαλιστικό είναι το τελευταίο εμπόδιο που έχει να περάσει η κυβέρνηση. 

Στόχος του κυβερνητικού επιτελείου είναι να συναντήσει όλους τους βουλευτές μέχρι την Πρωτοχρονιά, ώστε  από τις αρχές του νέου χρόνου η κυβέρνηση να είναι «μια γροθιά» στις δύσκολες ψηφοφορίες που θα ακολουθήσουν.
Με τον πρωθυπουργό συναντήθηκαν οι Ηπειρώτες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Με τον πρωθυπουργό συναντήθηκαν οι Ηπειρώτες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 22, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.