ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ: ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ: ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ


Το είχαμε αναδείξει από την αρχή της διαχείρισης.
 
Είχαμε προειδοποιήσει.
 
Με αγωνία επιδιώξαμε να προλάβουμε και να προστατέψουμε.
 
Δυστυχώς αγνοηθήκαμε, κυρίως γιατί οι υπεύθυνοι έχουν καταβληθεί από διάφορα σύνδρομα, γιατί απλά δεν αντέχουν στην συνταγματικά κατοχυρωμένη υποχρέωση των ΜΜΕ στην κριτική.
 
Είναι πρόκληση, λοιπόν, για τους πολίτες και κατοίκους του Δήμου της Ηγουμενίτσας, η Δημοτική Αρχή, να αναγγείλει τη λήξη της σύμβασης με τον εργολάβο της συγκέντρωσης και μεταφοράς των ανακυκλώσιμων σκουπιδιών και μάλιστα βελούδινα, δηλαδή με κοινή συναίνεση.
 
Όταν μάλιστα η ομολογία πως οι κάτοικοι, μέσω του Δήμου, θα επιβαρυνθούν βαριά οικονομικά, επειδή την εργασία αυτή θα την διεκπεραιώσει ο Δήμος.
 
Χωρίς μάλιστα να διαθέτει τα απαιτούμενα μέσα και υποδομές.
 
Είναι ποινικά κολάσιμη η απόφαση αυτή, αν – και έτσι είναι – η λύση της σύμβασης έγινε με πρόταση του εργολάβου, επειδή δεν του επιτράπηκε, λόγω ελέγχου...

Τοπικών ΜΜΕ, να υλοποιεί το πρόγραμμα, παράνομα και καταχρηστικά, με την μη προβλεπόμενη βοήθεια του Δήμου, σε μέσα και προσωπικό.
 
Και αυτό γιατί, στις περιπτώσεις αυτές, οι σχετικοί νόμοι προβλέπουν «ρήτρες» οικονομικές κυρίως, μα και ποινικές.
 
Αν, λοιπόν, η βελούδινη αυτή λύση δεν προέβλεψε «ρήτρα» η υπόθεση «μυρίζει» για μια ακόμη φορά.
 
Χρέος, λοιπόν, της Δημοτικής Αρχής, πριν (και) η υπόθεση αυτή καταλήξει στα Δικαστήρια, να προβεί στην ενημέρωση του κοινού, όπως είναι υποχρεωμένη. 
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΙΤΑΝΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ: ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ: ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 31, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.