Θεσπρωτός-Πύδνα Κίτρους 1-0 (+ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσπρωτός-Πύδνα Κίτρους 1-0 (+ΒΙΝΤΕΟ)

Το σερί των τριών αγώνων χωρίς νίκη των κιτρινόμαυρων, έλαβε τέλος σήμερα στο γήπεδο Φιλιατών, με το Θεσπρωτό να επικρατεί με 1-0 της Πύδνας και να την φτάνει στην 3η θέση με 29 βαθμούς. 
Με το ίδιο σκορ είχε επικρατήσει και την 1η αγωνιστική στην Κατερίνη.
Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με πολλά φάουλ και τη μπάλα να παίζεται πάνω-κάτω. 
H Πύδνα μπορεί να είχε την κατοχή, ανούσια όμως, ο Θεσπρωτός από την αλλη έδειξε να θέλει περισσότερο τη νίκη, έκλεισε άριστα τους χώρους και απειλήθηκε ελάχιστα στο β΄ημίχρονο και μόνο στα τελευταία λεπτά. 
Οι καλύτερες στιγμές του Θεσπρωτού στο πρώτο ημίχρονο προήλθαν από στημένες μπάλες. 
Ο Καρύδης στο 10΄σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ταταρίδη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπίκα. 
Μέσα στο τρίλεπτο 27'-29' ο Θεσπρωτός κέρδισε συνεχόμενα φάουλ, με το τρίτο απ' αυτά να αποδεικνύεται μοιραίο για τους φιλοξενούμενους. 
Ο Μπίκας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά στο 29', ο Μώκος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, δε βρήκε όμως καλά τη μπάλα στην κεφαλιά που επιχείρησε. 
Ο Λαζαρίδης που τον ακολούθησε έστειλε άθελά του με το κεφάλι τη μπάλα στην εστία του Ταταρίδη για το 1-0 του "πλατανόφυλλου". 
Η Πύδνα είχε στο 3΄και το 42΄ δυο πολύ καλές στιγμές με τον Πετρουζέλλη, αλλά το πρώτο απομακρύνθηκε από τον Κωνσταντάκο, ενώ το άλλο πέρασε μόλις άουτ. 
Η ομάδα της Πιερίας μπήκε δυνατά στο β΄ημίχρονο με σκοπό να κυνηγήσει την ισοφάριση, αλλά συνάντησε απέναντί της κι έναν αλάνθαστο Κωνσταντάκο αλλά και μια ομάδα με εξαιρετικές αλληλοκαλύψεις. 
Μάλιστα ο Θεσπρωτός είχε και ουκ ολίγες καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ. 
Στο 58' ο Σουκρήογλου έφτασε πολύ κοντά, αλλά το σκαστό σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ. 
Στο 72΄ ο Στεφανίδης απείλησε και πάλι, αλλά ο Ταταρίδης μπλόκαρε το δυνατό σουτ του.
Η Πύδνα φόρτσαρε στο φινάλε και άγγιξε το 1-1. 
Στο 81' η σέντρα του Τρικαλόπουλου χτύπησε στη συμβολή των δοκών, ενώ στις καθυστερήσεις ο Θεσπρωτός χρειάστηκε τον Κωνσταντάκο.
Στο 92΄ έδιωξε σε κόρνερ του σουτ του Καραγκούνη, ενώ ένα λεπτό αργότερα νίκησε σε κλασικό τετ-α-τετ τον Κυπαρίσση κι έτσι παρέμεινε το 1-0 και οι τυπικά γηπεδούχοι έφτασαν σε μια απόλυτα δίκαιη νίκη.
Θεσπρωτός (Χατζηπέτρου): Κωνσταντάκος, Ηλίας, Πανταζής, Μήτσης, Καρύδης, Μώκος, Σουκρήογλου (70' Θεοδώρου), Πέντσας (84' Κοζάκης), Στεφανίδης, Μπίκας (77' Μητσέλος Αλ.), Καβαλλάρης.
Πύδνα Κίτρους (Στύλος): Ταταρίδης, Λαζαρίδης, Κόλα, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Πετρουτζέλλης, Καραγκούνης (64' Τρικαλόπουλος), Δήμας, Τσιούνης (57' Σεχολάρι), Κυπαρίσσης, Μακράκης (84' Γελαδάρης).
 
Θεσπρωτός-Πύδνα Κίτρους 1-0 (+ΒΙΝΤΕΟ) Θεσπρωτός-Πύδνα Κίτρους 1-0 (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 11, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.