15 χρόνια paramythia-online.gr

15 χρόνια paramythia-online.gr

 
 
15 χρόνια πέρασαν από τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου 2001, όταν και η paramythia-online.gr, "ανέβασε" την πρώτη έκδοση της στο διαδίκτυο.

15 χρόνια ψηφιακής καταγραφής δρώμενων και γεγονότων, 15 χρόνια προβολής της Παραμυθιάς, 15 χρόνια δημιουργικά. Ήταν τότε που η διείσδυση του ιντερνέτ στην Ελλάδα δεν ξεπερνούσε το 7% και τότε που με αγωνία μετρούσαμε την περιορισμένη επισκεψιμότητα.

Το πρώτο άρθρο αφορούσε την εγκατάλειψη των κατασκηνώσεων Παραμυθιάς και τις προοπτικές του εναλλακτικού τουρισμού, ένα θέμα που παραμένει επίκαιρο μέχρι και σήμερα.

Η paramythia-online.gr ευχαριστεί όλους εσάς που την φέρατε στις πρώτες θέσεις στις ιστοσελίδες τοπικού ενδιαφέροντος στην Ήπειρο. Ειδικά ευχαριστεί όσους πρόσφεραν υλικό και γνώσεις με σκοπό η paramythia-online.gr να γίνει ένας πληρέστατος οδηγός με ιστορικά στοιχεία, πολυμέσα και ειδικά αφιερώματα.

Ένας κύκλος έκλεισε και ένας νέος μόλις ξεκίνησε με την παρέα της paramythia-online.gr να υπόσχεται καινοτομίες, διαδικτυακές και μη.
15 χρόνια paramythia-online.gr 15 χρόνια paramythia-online.gr Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 11, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.