Την απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό ζητούν οι πρόεδροι του Ιατρικού, Οδοντιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσπρωτίας

Την απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό ζητούν οι πρόεδροι του Ιατρικού, Οδοντιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσπρωτίας

http://www.zougla.gr/assets/images/1886712.jpg
 
Ο Ιατρικός , Οδοντιατρικός και Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσπρωτίας , μετά από κοινή σύσκεψη των προέδρων τους , δηλώνουν ομόφωνα την κατηγορηματική τους αντίθεση στο προσχέδιο νόμου της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο , το οποίο με το επιχείρημα της δήθεν ασφαλιστικής μεταρρύθμισης , καταλήγει σε μια πρωτοφανή εισπρακτική επιδρομή που σε συνδυασμό με τις φορολογικές επιβαρύνσεις οδηγεί ουσιαστικά σε δήμευση του εισοδήματος των ελευθέρων επαγγελματιών , ανεξαρτήτως κλάδου και τομέα απασχόλησης.

Επιπλέον δε συνοδεύεται από καμία αναλογιστική μελέτη που θα μπορούσε να διασφαλίσει τη βιωσιμότητά του.

Ως υγειονομικοί , ζητούμε την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου και την έναρξη διαλόγου ουσιαστικού και όχι προσχηματικού , από μηδενική βάση.

Διεκδικούμε αυτόνομο-ανεξάρτητο και αυτοδιοικούμενο ΕΤΑΑ , ένα Ταμείο το οποίο δεν έχει επιβαρύνει ποτέ τον κρατικό προϋπολογισμό ούτε με ένα ευρώ.

Συμμετέχουμε δυναμικά στη Γενική Απεργία της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016. Παλεύουμε για ένα ασφαλιστικό σύστημα βιώσιμο , με προοπτική , κοινωνικά δίκαιο που θα εξασφαλίζει στον ελεύθερο επαγγελματία τη δυνατότητα καταβολής των ασφαλιστικών του εισφορών.

Η Πρόεδρος Ιατρικού Συλλλόγου  
Φατούρου Χαρά
 
Ο Πρόεδρος  Οδοντιατρικού Συλλόγου 
Κιτσάτης Γρηγόριος
 
Ο Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου
Κοντός Ιωάννης
Την απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό ζητούν οι πρόεδροι του Ιατρικού, Οδοντιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσπρωτίας Την απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό ζητούν οι πρόεδροι του Ιατρικού, Οδοντιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 28, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.