Ευκαιρία ανάδειξης της περιοχής, η πίστα απογείωσης αλεξίπτωτου πλαγιάς στο Μαργαρίτι Ηγουμενίτσας

Ευκαιρία ανάδειξης της περιοχής, η πίστα απογείωσης αλεξίπτωτου πλαγιάς στο Μαργαρίτι Ηγουμενίτσας


Πληθαίνουν κάθε χρόνο τα άτομα που ασχολούνται με το αλεξίπτωτο πλαγιάς, δίνοντας ευκαιρίες σε περιοχές να αναπτυχθούν και να αναδειχθούν, εκμεταλλευόμενες τις παράλληλες δραστηριότητες που ακολουθούν το άθλημα.

Πρόσφατα στην Θεσπρωτία, μετά από προσωπική προσπάθεια του Αντιδήμαρχου της περιοχής κ. Λευτέρη Κώστα, δόθηκε σε λειτουργία μία ακόμα πίστα, αυτή τη φορά στο Μαργαρίτι Ηγουμενίτσας.

Την περασμένη Κυριακή, τη συγκεκριμένη πίστα, επέλεξε η σχολή αλεξίπτωτου πλαγιάς FLY & FUN από τα Γιάννενα, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Πάνω από 30 άτομα, χάρηκαν την πίστα και την πτήση, για να καταλήξουν όλοι μαζί σε ταβέρνα της περιοχής.


Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
"Μαθητές παλιοί, νέοι αλλά και φίλοι της σχολής μας πήγαμε στο Μαργαρίτη Θεσπρωτίας κόψαμε την Βασιλόπιτα και πετάξαμε την νέα περιοχή αυτή χάρης των προσπαθειών τον τοπικών πιλότων που άνοιξαν για πρώτη φορά εκεί ειδικό χώρο απογείωσης. 
Το φλουρί το κέρδισε ο Παναγιώτης και στη συνέχεια πέταξε μαζί μας. 
ΟΙ εντυπώσεις από το μέρος άριστες, στην ουσία το ερωτευθήκαμε ... μας άρεσε πολύ και διαπιστώσαμε ότι έχει μέλλον η περιοχή στην οποία μπορούν να γίνουν από πτήσεις εκπαιδευτικές, διασκέδασης, αποστάσεων μέχρι και αγώνες !
Ευχαριστούμε τοπικούς πιλότους Πανταζή Μάρκο, Δήμο Γιώργο το Βλάχο Δημήτρη για την βοήθεια τους".
 
Στο Νομό Θεσπρωτίας υπάρχουν δεκάδες περιοχές που μπορούν να αναδειχθούν σε ιδανικές πίστες, ενώ και αυτές που σήμερα λειτουργούν, χρειάζονται επεμβάσεις, για την ευκολότερη πρόσβαση των αθλητών.
Πιστεύουμε πως δήμοι και περιφέρεια, με μικρό κόστος, μπορούν να εντάξουν την περιοχή μας, στον χάρτη των αεραθλητών του αλεξίπτωτου πλαγιάς. 
Ευκαιρία ανάδειξης της περιοχής, η πίστα απογείωσης αλεξίπτωτου πλαγιάς στο Μαργαρίτι Ηγουμενίτσας Ευκαιρία ανάδειξης της περιοχής, η πίστα απογείωσης αλεξίπτωτου πλαγιάς στο Μαργαρίτι Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 27, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.