Απέκλεισαν το λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας οι αγρότες (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)


Απέκλεισαν το λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας οι αγρότες (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)


Στην είσοδο του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενιτσας, στο τέρμα της Εγνατίας Οδού, παραμένουν οι αγρότες της Θεσπρωτίας, οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, ώστε όπως λένε, να μην περάσουν τα νέα μέτρα για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.
 
Νωρίτερα, τα 150 περίπου τρακτέρ, πραγματοποίησαν πορεία στον παραλιακό δρόμο της Ηγουμενίτσας, με επικεφαλής του πρώτου τρακτέρ, τον δήμαρχο Φιλιατών Σπύρο Παππά.
 
Στο πλευρό των αγροτών και κτηνοτρόφων και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Γιόγιακας, ο οποίος μιλώντας στο Ράδιο Ηγουμενίτσα ανέφερε πως η αξιωματική αντιπολίτευση είναι κάθετα αντίθετη σε αυτό το νομοσχέδιο και κάλεσε την κυβέρνηση να το αποσύρει. 
 
Οι αγρότες θα πραγματοποιήσουν εκ νέου δίωρο αποκλεισμό της εισόδου του λιμένα εξωτερικού, σήμερα το βράδυ, μετά από συνεννόηση με το κεντρικό πανελλαδικό συντονιστικό, σύμφωνα με τις δηλώσεις του μέλους της συντονιστικής επιτροπής των Αγροτών της Θεσπρωτίας κ. Ηλία Μπάλο.
Δείτε τις δηλώσεις στην κάμερα του Ράδιο Ηγουμενίτσα καθώς και φωτογραφίες από τη συγκέντρωση τον αγροτοκτηνοτρόφων:
 
Απέκλεισαν το λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας οι αγρότες (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ) Απέκλεισαν το λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας οι αγρότες (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 24, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.