Άνδρας σε κατάσταση αμόκ τραυμάτισε διασὠστες του ΕΚΑΒ! Έσπασε και το παράθυρο του ασθενοφόρου

Άνδρας σε κατάσταση αμόκ τραυμάτισε διασὠστες του ΕΚΑΒ!
Έσπασε και το παράθυρο του ασθενοφόρου

 
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το βράδυ,όταν ένας άνδρας σε κατάσταση αμοκ επιτέθηκε σε διασώστες του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων,στο Δροσοχώρι.
 
Όλα ξεκίνησαν όταν το κέντρο του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων, δέχθηκε κλήση για άνδρα ο οποίος είχε κρίση υπεργλυκαιμίας στην περιοχή του Δροσοχωρίου και χρειάζονταν άμεσα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
 
Μόλις το ασθενοφόρο έφτασε στο χωριό,ο άνδρας δεν δέχονταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και διαπληκτίζονταν με τους διασώστες.
 
Άμεσα ζητήθηκε η συνδρομή της αστυνομίας και μόλις έφτασε στο σημείο περιπολικό της ΕΛΑΣ,ο άνδρας σε κατάσταση αμόκ,επιτέθηκε στους διασώστες του ΕΚΑΒ χτυπώντας τους,ενώ έτασσε και το παράθυρο του ασθενοφόρου!!!
 
Αμέσως οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στο αστυνομικό τμήμα Καστσικά και μετά από λίγη ώρα ο άνδρας μεταφέρθηκε τελικά στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα με άλλο ασθενοφόρο...
Άνδρας σε κατάσταση αμόκ τραυμάτισε διασὠστες του ΕΚΑΒ! Έσπασε και το παράθυρο του ασθενοφόρου Άνδρας σε κατάσταση αμόκ τραυμάτισε διασὠστες του ΕΚΑΒ! Έσπασε και το παράθυρο του ασθενοφόρου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 23, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.