Τέλος το μπλόκο των αγροτών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας



Την απόσυρση των τρακτέρ από το λμάνι της Ηγουμενίτσας, ανακοίνωσε πριν από λίγο, ο εκπρόσωπος του συντονιστικού Ηλίας Μπάλλος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Ηλίας Μπάλλος μιλώντας στο itv, η απόσυρση των τρακτέρ, δεν σημαίνει πως είναι θετικοί οι αγρότες σε όσα προέκυψαν από την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, ενώ σημείωσε πως ο αγώνας θα συνεχιστεί με άλλες μορφές αντιδράσεων.

Τέλος, αναφερόμενος στον Βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριο Κάτση που λιγο πριν ήταν επισης στο itv, τον κάλεσε να μην ψηφίσει το ασφαλιστικό, καθώς θα είναι το τέλος του πρωτογενή τομέα.
 

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.