Ηγουμενίτσα: "Πώς να αγαπώ και να αγαπιέμαι"



Πόσες φορές άραγε έχουμε βρεθεί σε δύσκολη θέση και δεν μπορούμε να διαχειριστούμε κάποια συναισθήματα που εκδηλώνουν τα παιδιά μας . 
 
Ελάτε τη Δευτέρα στις 18:30 στο Α' Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας στο βιωματικό εργαστήρι που διοργανώνουν οι δάσκαλοι Σισμανίδου Βασιλική (Α1), Παλπάνης Στέργιος (Β1) , Ρίζου Ευφροσύνη (Β2) και Μπούση Παναγιώτα (Δ1) σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Αριάδνη για τη διαχείριση συναισθημάτων μέσα στην οικογένεια με Θέμα "Πώς να αγαπώ και να αγαπιέμαι ". 
 
Για 5η συνεχόμενη χρονιά (έχει γίνει θεσμός πλέον) η υπεύθυνη του κέντρου , ψυχολόγος Άννα Παπαγιάννη , ανταποκρίνεται για ακόμη μια φορά (2η τη φετινή σχολική χρονιά) στο κάλεσμά μας και έρχεται στο φιλόξενο χώρο του σχολείου μας να μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις και τις εμπειρίες της. 
 
Ελάτε! Σας περιμένουμε να ανταλλάξουμε απόψεις και προβληματισμούς .
 
Όσοι γονείς δεν έχετε που να αφήσετε τα παιδιά σας μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας γιατί παράλληλα σε διπλανή αίθουσα θα υπάρχει χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά!
Ηγουμενίτσα: "Πώς να αγαπώ και να αγαπιέμαι" Ηγουμενίτσα: "Πώς να αγαπώ και να αγαπιέμαι" Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.