Εκπαιδευτική επίσκεψη των ΙΕΚ Ηγουμενίτσας και Ιωαννίνων στη Milkplan Α.Ε.



 
 
Την Παρασκευή 19/2/2016 τα τμήματα «Τεχνικών Γαλακτοκομίας – Τυροκoμίας» των ΙΕΚ Ιωαννίνων και Ηγουμενίτσας, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών τους στις εγκαταστάσεις της Milkplan Α.Ε., της κορυφαίας εταιρίας κτηνοτροφικού εξοπλισμού στην Ελλάδα.
 
Αμέσως μετά την υποδοχή τους ακολούθησε μια συνοπτική παρουσίαση των δραστηριοτήτων της εταιρίας και των προϊόντων της. 
 
Από μέρους των σπουδαστών υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα ολοκληρωμένα projects που έχει υλοποιήσει η εταιρία σε φάρμες του εξωτερικού καθώς και για τα αρμεκτικά συστήματα, τις δεξαμενές ψύξης γάλακτος και το νέο οικογενειακό τυροκομείο.
 
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν ξεναγήσεις αρχικά στον χώρο όπου είναι εγκατεστημένο το νέο οικογενειακό τυροκομείο, MP Home Cheese Pro, και κατόπιν στα εργοστάσια της εταιρίας όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά την παραγωγική διαδικασία και να μάθουν περισσότερα για τα προϊόντα και τον έλεγχο ποιότητας που ακολουθείται. 
 
Με τον τρόπο αυτό, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στον τομέα του μηχανολογικού εξοπλισμού τυροκομείων και σταβλικών εγκαταστάσεων που αποτελεί και τον κορμό των βασικών τους μαθημάτων.
 
Οι διευθυντές των δύο ΙΕΚ και οι συνοδοί καθηγητές ευχαρίστησαν ιδιατέρως την εταιρία για τη φιλοξενία, ενώ από την πλευρά της η Milkplan επιβεβαίωσε τη διάθεσή της για υποστήριξη της προσπάθειας των ΙΕΚ σε διάφορους τομείς, όπως και στην πρακτική εκπαίδευση των σπουδαστών τους.
Εκπαιδευτική επίσκεψη των ΙΕΚ Ηγουμενίτσας και Ιωαννίνων στη Milkplan Α.Ε.  Εκπαιδευτική επίσκεψη των ΙΕΚ Ηγουμενίτσας και Ιωαννίνων στη Milkplan Α.Ε. Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.