Η γκεμπελίστικη τακτική του Δήμου Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)



Τη Δευτέρα 7 Μαρτίου, συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας.

Το σημαντικότερο θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας, ήταν το 15ο και αφορούσε "Έγκριση σύναψης παροχής υπηρεσιών κατόπιν διενέργειας ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για την αποκομιδή απορριμμάτων από τις Δημοτικές Ενότητες Συβότων – Πέρδικας και μεταφορά στο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου και τον καθαρισμό οδών και κοινοχρήστων χώρων στις Δημοτικές Ενότητες Συβότων – Πέρδικας."

Τελικά το σώμα καταψήφισε το θέμα, μετά από ψηφοφορία, αφού θετική ψήφο έδωσαν 13 Δημοτικοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης, ενώ χρειαζόντουσαν 14.

Η ουσία όμως βρίσκεται αλλού.

Η "εξυπνάδα" και η κουτοπονηριά της σημερινής Δημοτικής Αρχής, νομίζοντας πως θα κοροϊδέψουν το πόπολο, τους οδήγησε σε μία γκεμπελίστικη τακτική.

Όπως κάθε Δημοτικό Συμβούλιου, έτσι και αυτό, βιντεοσκοπήθηκε και αναρτήθηκε, με ευθύνη του Δήμου Ηγουμενίτσας, στο κανάλι του Δήμου στο Youtube. 

Από το βίντεο όμως, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί (14'') και είναι μέρος από το βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του Δήμου, λείπει η τοποθέτηση - κόλαφος του εκπροσώπου των εργαζομένων, καθώς και η διαδικασία της ψηφοφορίας. 

Αλήθεια κύριοι της Δημοτικής Αρχής.
Μήπως το ίδιο πράττετε και με τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου.
Δουλεύετε τη μονταζιέρα κατά το δοκούν;


Υ.Γ. Μετά το ρεπορτάζ μας και την επικοινωνία μας με υπεύθυνο του Δήμου, το επίμαχο βίντεο διαγράφτηκε από το youtube. 
Ελπίζουμε, τώρα που τους πιάσαμε με ... "τη γίδα στη πλάτη", για ακόμα μία φορά, το βίντεο να ανεβεί αυτούσιο και χωρίς λογοκρισία.    
Η γκεμπελίστικη τακτική του Δήμου Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Η γκεμπελίστικη τακτική του Δήμου Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.