ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ "Η ΔΕΗ οφείλει να αναγνωρίσει το λάθος της ζητώντας Δημόσια συγνώμη"


Αξιότιμοι συμπολίτες

Με αφορμή την διακοπή ρεύματος που προέβη στις 08/03/2016, η ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ , από τις έξι τα ξημερώματα στο Δημαρχείο Φιλιατών, η Δημοτική Αρχή σας ενημερώνει ότι αυτό έγινε παράτυπα και ενώ την προηγούμενη ημέρα, στις 07/08/2016, ο Γενικός Διευθυντής Εμπορίας της ΔΕΗ κ. Λάζαρος Καραλάζος διαβεβαίωνε, τον Δήμαρχο Φιλιατών, ότι το ρεύμα δεν θα κοπεί και η υπηρεσία του θα αποδεχτεί την ρύθμιση της οφειλής που κληρονόμησε η σημερινή Δημοτική Αρχή από τις προηγούμενες.

Προς ενημέρωση των δημοτών μας αναφέρουμε ότι ο Δήμος φιλιατών, από την 01/09/2014, κατέβαλλε στην ΔΕΗ το ποσό των 233.000 χιλιάδων ευρώ. Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή κατέβαλε, την περίοδο από 01/01/2013 έως τις 31/08/2013, το ποσό των 10.000 χιλιάδων ευρώ χωρίς, ποτέ στην θητεία της, να βρεθεί αντιμέτωπη με διακοπή ρεύματος για μη εξόφληση προηγούμενων οφειλών.

Κάνουμε επίσης γνωστό, στους δημότες μας, ότι η ΔΕΗ οφείλει να εισπράξει, αν δεν τα έχει ήδη εισπράξει και να καταθέσει στο Δήμο Φιλιατών το ποσό των 208.000 χιλιάδων ευρώ από δημοτικά τέλη που περιλαμβάνονται στους λογαριασμούς ρεύματος που πληρώνουν οι συμπολίτες μας.

Με τα χρήματα αυτά ο Δήμος μας μπορεί με άνεση να προβεί στην εξόφληση της ρύθμισης επί των προηγούμενων οφειλών. Η ΔΕΗ οφείλει να αναγνωρίσει το λάθος της ζητώντας Δημόσια συγνώμη για το γεγονός ότι εξ αιτίας της διακοπής του ρεύματος στο Δημαρχείο Φιλιατών, οι δημότες μας στερήθηκαν στις 08/03/2016 , τις οφειλόμενες προς αυτούς δημοτικές υπηρεσίες.

Η Νέα Δημοτική Αρχή εάν δεν αποκατασταθεί δημόσια η αδικία που υπέστη με την προαναφερόμενη διακοπή του ρεύματος και την καθυστέρηση των δημοτικών τελών, που σημειωτέον η ΔΕΗ εισπράττει παχυλή αμοιβή για να την προσφέρει, επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός της.

Ας γνωρίζει ο κάθε γκαιμπελίσκος, που μέχρι εχθές αμείβονταν με μισθό Γενικού Γραμματέα Υπουργείου, ότι ο Δήμος δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές και ότι θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον του οποιουδήποτε υπηρεσιακού παράγοντα της ΔΕΗ που με τις ενέργειες του βλάπτει τα συμφέροντά του.

Οι δημότες μας μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους για τους λόγους που γίνονται όλα αυτά και σε τι βλαπτικές ενέργειες κάποιοι είναι ικανοί να προβούν εναντίον του Δήμου πιστεύοντας ότι θα αποκομίσουν πολιτικά οφέλη εις βάρος της Νέας Δημοτικής Αρχής.

Διαβεβαιώνουμε όλους αυτούς τους χρυσοκάνθαρους ότι τίποτε δεν είναι δυνατόν να σταθεί εμπόδιο στην πρόοδο και στην διάθεση της σημερινής Δημοτικής Αρχής να τηρήσει πιστά τις προεκλογικές της δεσμεύσεις..
ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ "Η ΔΕΗ οφείλει να αναγνωρίσει το λάθος της ζητώντας Δημόσια συγνώμη" ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ   "Η ΔΕΗ οφείλει να αναγνωρίσει το λάθος της ζητώντας Δημόσια συγνώμη" Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.