ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Γ΄ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΑΝΤΙΣΤΑΤΗΓΟΥ κ. Α. ΣΤΕΦΑΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝΣήμερα Τρίτη και ώρα 10 π. μ. στις 30/03/2016, ο Διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού NRDC-GR Αντιστράτηγος κ. Αλκιβιάδης Στεφανής συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Ηπείρου Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Ανδριόπουλο και τον Διοικητή του 628 Μηχανοποιημένου Τάγματος Πεζικού Φιλιατών Αντισυνταγματάρχη κ. Βασίλειο Κολιό, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Φιλιατών κ. Σπύρο Παππά.

Στην συνάντηση που διεξήχθη, παρουσία και της Διοίκησης του Δήμου μας, συζητήθηκαν γενικότερα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και για τις δύο πλευρές. Ιδιαίτερα συζητήθηκαν το προσφυγικό καθώς και η πιθανή συμβολή του Γ΄ Σ. Σ. μέσω των μηχανημάτων της ΜΟΜΑ στο ορεινό και αγροτικό δίκτυο του δήμου μας.

Τέλος ανανεώθηκε η επικοινωνία των δύο πλευρών για τον προσεχή Ιούνιο.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Γ΄ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΑΝΤΙΣΤΑΤΗΓΟΥ κ. Α. ΣΤΕΦΑΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Γ΄ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΑΝΤΙΣΤΑΤΗΓΟΥ κ. Α. ΣΤΕΦΑΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2016 Rating: 5
Από το Blogger.