ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - Η Lidl ζητά Πωλητή/Ταμία


 
 
Η Lidl ζητά Πωλητή/Ταμία για να εργαστεί με μερική απασχόληση, ορισμένου χρόνου στο κατάστημα της Ηγουμενίτσας. 
 
Οι υποψήφιοι θα αναλαμβάνουν ποικίλες εργασίες στο κατάστημα, όπως τη λειτουργία του ταμείου, ο ανεφοδιασμός των ραφιών, η τακτοποίηση της αποθήκης και η προετοιμασία των απογραφών. 
 
Θα φροντίζουν για την εξυπηρέτηση των πελατών και θα ασχολούνται με τη διάταξη και παρουσίαση των εμπορευμάτων, την εφαρμογή των κανονισμών υγιεινής και την καθαριότητα. 
 
Θα εργάζονται με μερική απασχόληση, αναλαμβάνοντας βάρδιες. 
 
Θα πρέπει να έχουν ευχάριστη προσωπικότητα και αποτελείτε πρότυπο ευγένειας απέναντι στους πελάτες, να τους διακρίνει η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία, να τους αρέσει η ομαδική εργασία και οι κοινοί στόχοι και ιδανικά να διαθέτουν εμπειρία στο χώρο του εμπορίου. 
 
Η εταιρεία προσφέρει εργασία σε ένα σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον, αναλαμβάνοντας μία ποικιλόμορφη εργασία, αποδοχές περίπου 5,50€ μικτά/ώρα, επιπρόσθετες παροχές και ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. 
 
Μέσα από ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης 4 περίπου εβδομάδων, σας παρέχονται τα απαραίτητα εφόδια για τη θέση σας, ώστε να ενσωματωθείτε στη φιλοσοφία της εταιρίας, ακόμη και αν δεν διαθέτετε σχετική εμπειρία. 
 
Για να υποβάλλετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας, κάντε κλικ ΕΔΩ
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - Η Lidl ζητά Πωλητή/Ταμία  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - Η Lidl ζητά Πωλητή/Ταμία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 30, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.